Laat je celgeheugen je niet langer saboteren!

In de top 10 voornemens voor het nieuwe jaar staan 'afvallen', 'gezonder eten', 'gaan sporten', 'stoppen met roken', elk jaar steevast bij.  Misschien is er eentje van ook jouw voornemen voor het jaar dat komt.

Is het je trouwens opgevallen dat bij veel mensen hun voornemens bij een voornemen blijven?

Jij wilt het anders aanpakken en je voornemens eindelijk realiseren?  Dit jaar maak je meer kans dan ooit om je doelen met succes te bereiken !

 

 

Frequentie

Laten we zeggen dat jouw voornemen is 'gezonder gaan eten'.

Zoals je waarschijnlijk weet, zijn de natuurlijke elektromagnetische trillingen van de Aarde de laatste 2-3 jaren op een snel tempo gestegen. Dit heeft een impact op jouw lichaam en je bewustzijnsgroei.

Naarmate je eigen energietrilling stijgt, verandert je voedingspatroon.  Wat je vroeger lekker vond, smaakt niet meer zo goed of het blijft zwaar op je maag liggen of je hebt minder behoefte aan eten.

Bijvoorbeeld als je gewoon bent van vlees te eten, geleidelijk aan ga je minder tot geen vlees meer eten 
1/ omdat het je niet meer smaakt ;
2/ omdat je er geen behoefte aan hebt ;
3/ omdat je meer bewust bent van het dierenleed.
Dus vanuit een innerlijke impuls word je vegetariër.

Als je reeds vegetariër bent, ga je merken dat je meer behoefte hebt aan nog lichter eten. Je laat bijvoorbeeld de vegetarische burgers voor wat ze zijn.  Je laat de typische producten die voor vegetariërs worden gemaakt opzij.  Geleidelijk aan verminder je de zuivelproducten en voor je het weet schakel je over naar het veganisme.

Hoe hoger je lichtfrequentie wordt, hoe meer je behoefte hebt aan lichtrijke voeding.  Het is een natuurlijk proces.  Je gaat dan vanzelf gezonder eten en je bereikt het gezondste gewicht voor jouw lichaam.

Ik hoor al mensen denken : "hoe krijg ik genoeg vitamine B12 binnen?"

Wanneer je je eetpatroon vanuit je hoofd en je ego verandert zal je zeker tekorten hebben in vitaminen en mineralen en zal je supplementen moeten innemen.

Wanneer je eetpatroon verandert vanuit een innerlijke beweging omdat je cellen zich hebben aangepast aan een hogere frequentie, is het een heel ander verhaal en zal je lichaam geen tekorten ervaren.

Dit is echt een natuurlijk innerlijk proces.

Maar frequentie en innerlijke beweging zijn niet de enige factoren die ervoor zorgen dat je je voornemen kunt realiseren.  Er zit nog een saboteur in je systeem.

 

 

Waarom blijven veel voornemens gewoon voornemens?

Al de cellen van je lichaam hebben een geheugen.  Ze onthouden zowel de goede zaken als de trauma's en de conditioneringen.  We hebben heel veel onbewuste conditioneringen.

Laten we nog even stilstaan bij het voorbeeld van de eetpatronen.  Wat als ik je zeg dat je kunt lang en gelukkig leven zonder te moeten eten en drinken?  Wat is jouw eerste overtuiging die nu naar boven komt?  Wat is de eerste angst die bij je op komt?

Ik ben je nu bewust aan het triggeren omdat er rond eten en voedsel enorm veel conditioneringen zijn.  Maar er zitten conditioneringen rond zowat alle onderwerpen zoals bijvoorbeeld "het hoofd boven het maaiveld uitsteken" - waarom durf je je niet te laten zien, hoe en hoeveel je moet slapen per nacht, geld, enz.

De angsten, de conditioneringen en de trauma's zijn bij iedereen anders en ze zitten diep in je cellen verankerd.  Daarom worden heel veel voornemens nooit gerealiseerd.

Je celgeheugen saboteert jou!

 

 

Ben je er aan toe om je voornemens eindelijk te realiseren?

Dan heb ik heel goed nieuws voor jou.

Het is mogelijk om je cellen te zuiveren van al de conditioneringen waarmee je opgezadeld bent.  Alles wat je blokkeert op celniveau hoef je niet langer te dragen!  Waow!

 

 

Als jij het wilt, ben je niet langer slachtoffer van de conditioneringen die in je cellen opgeslagen zijn

  Ben je bereid om je voornemen te realiseren?

  Ben je bereid om actie te ondernemen?

  Ben je bereid om je celgeheugen te zuiveren?

 

 

De workshop

Tijdens één namiddag ga je je cellen zuiveren van conditionering.  Hoe ?  Door heel specifieke kundalini yoga meditaties en ademhalingsoefeningen te doen. 

(Voor diegenen die mij nog niet zo lang kennen: ik ben ooit begonnen met kinderyogalessen te geven, gevolgd door het geven van kundalini yogalessen aan volwassenen en 55+.  Sinds 1983 maakt yoga deel uit van mijn leven).

 

 

En nog

Ik werk met kleine groepen van max. 5 mensen zodat ik alle aandacht kan schenken aan elke deelnemer.

 

 

Plus de bonussen

  Video opnames van 2 oefeningen (bonus ter waarde van 30 euro)

 

 

Het resultaat

Je gaat heel veel loslaten waardoor :

  je meer ontspannen bent

  je je lichter voelt

  je je vrij voelt

  je de goesting hebt om actie te ondernemen om je doelen te bereiken

 

 

Dit is wat de deelnemers vertellen

Wat mij aantrok in de workshop waren de celzuiveringsoefeningen op basis van kundalini ademhalingstechnieken en de ACE Jet sessie als bonus.
Marleen brengt je met zachtheid door de oefeningen en haar duidelijke uitleg maakt alles helder.  Wat ik het ook fijn vond, was dat we onze ervaringen konden bespreken nadat we samen de oefeningen hadden uitgevoerd.  Dankjewel Marleen!

 

Wat mij motiveerde om aan de workshop deel te nemen was het verwijderen van negativiteit en angsten uit mijn leven en het verhogen van mijn bewustzijn.  Ik heb zeer veel geleerd over de verschillende ademhalingstechnieken en de spanningen in mijn lichaam zijn nu helemaal weg.

 

Deze workshop lag volledig in de lijn met hetgeen waar ik al mee bezig was.  De ACE jet sessie als bonus is zeker een meerwaarde.
De belangrijkste inzicht die ik kreeg, is dat mijn intuïtie volgen mij altijd dient.
De afwisseling tussen de oefeningen, de relaxatie, de deelmomenten, het feit dat het echt organisch aan toe ging, de achtergrond informatie die Marleen gaf bij elke oefening, vond ik echt waardevol.  Marleen is een super goede teacher.

 

 

Praktisch

Wanneer: zaterdag 16 december 2023 van 13 uur tot ongeveer 17 uur

Mag ik je vragen om op tijd te zijn: we beginnen stipt om 13 uur.

Locatie: Go for Healing - Honsdonkstraat 11 te 3120 Tremelo

Je brengt mee: 1 yogamat + 1 kussen + warme sokken + 1 à 2 dekens + pen en papier

Aantal deelnemers: 5 maximum

Er wordt voor versnaperingen, thee, koffie en water gezorgd

Jouw investering: €96

Om je in te schrijven, klik je hieronder op de knop "Inschrijven".

 

Ken je iemand voor wie deze workshop interessant kan zijn?
Klik dan op de knop "Nodig vriend uit".

 

De data passen niet of je hebt je te laat willen inschrijven ?

Zet je dan op de wachtlijst voor de volgende workshop
door mij een 
email te sturen met object: wachtlijst Celgeheugen

Je zult als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe data.

 

Evenement-informatie

Startdatum 16-12-2023 1:00 pm
Einddatum 16-12-2023 5:00 pm
Prijs per persoon €96
Locatie Tremelo

Easy Facebook Like Button