Stop de Stress en Kom tot Rust

Heb jij stress? 

Leer de kunst van juist ademhalen

 

We leven in een rat-race maatschappij waar de druk enorm hoog is.  Mensen kunnen zich minder gemakkelijk ontspannen.  Tussen het werk, het huishouden, de kinderen, de sociale verplichtingen, de TV die dag in dag uit nieuws uitbraakt vol angst en geweld, krijgen we alsmaar minder de gelegenheid om ons te ontspannen.  Men spreekt van ongezonde stress wanneer de stress te hevig is, te lang duurt of te vaak voorkomt.  Maar stress hoeft niet per se een probleem te zijn als er na het stress moment, de ontspanning is.  Neem jij de tijd om je te ontspannen?

Je wilt je ontspannen, maar je weet niet hoe?

Je ademhaling is je beste bondgenoot om te ont-stressen!

 

 

Herken je één of meerdere symptomen van stress bij jezelf?

  Hoofdpijn
  Duizeligheid
  Zware vermoeidheid
  Prikkelbaar zijn
  Piekeren

  Onrustig zijn
  Vergeetachtig zijn
  Slaapproblemen
  Hoge bloeddruk
  Constant gespannen spieren
  Een snelle ademhaling
  Een boven-borst ademhaling

Wacht niet tot je stress chronisch is, maar handel nu.

 

Klik op "Details" om het volledig programma te lezen

 

Prijs per persoon €70
Liefde begint bij jezelf!

Liefde.  Verbinding.

Deze woorden horen we nu meer en meer.  Dit is niet verbazingwekkend aangezien deze de kernwoorden zijn van het Waterman Tijdperk.  Dit nieuw Tijdperk is het tijdperk van het hart chakra.

Maar hoe kan je in liefde je verbinden met anderen als je nog in strijd bent met jezelf en je verleden?  De eerste persoon met wie je een liefdevolle verbinding dient aan te gaan is met jezelf.  De rest zal dan vanzelf volgen.

Om je met anderen in zuiverheid te kunnen verbinden is het belangrijk om oude emoties, zoals angst, boosheid, pijn, en verdriet uit je systeem te zuiveren.

Deze online cursus legt de focus op je hartchakra.  Elke helingsmeditatie helpt je om laag per laag je systeem te zuiveren van oude ballast en patronen, zodat je bewust en vertrouwend op je intuïtie nieuwe keuzes kunt maken vanuit de liefde voor jezelf.  Dit zal een hemelsbreed verschil maken, en zal je leiden naar meer geluk en welbevinden!

 

Klik op "Details" om het volledig programma te lezen

Prijs per persoon €70

Easy Facebook Like Button