Als we de intergenerationeel trauma dragen, (wat we effectief ook doen),

dan logischerwijze,

dragen we ook de intergenerationele wijsheid in onze genen en in ons DNA

 

 

Voorouderlijke healing kan energetische patronen transformeren die niet je hoogste goed zijn of die je ervan weerhouden de missie en het levensdoel van je ziel uit te voeren.

Als je terugkerende patronen ervaart waar dingen je in de weg staan van je tevreden, verrijkt of succesvol te voelen, dan is genezing van de voorouders misschien de ontbrekende schakel die je kan bevrijden om persoonlijke vervulling te bereiken.

Voorouderlijke Healing stelt je in staat om vrede te sluiten met de leden van jouw familie die vele generaties teruggaan.

Omdat energie niet wordt beperkt door tijd en ruimte, is het mogelijk om verbinding te maken met het Hoger Zelf van een voorouder die overgegaan is, zelfs als hij/zij sindsdien is gereïncarneerd.

Eén voor één zullen de Hogere Zelven van je voorouders die heling nodig hebben zich aandienen, waarbij ik als de geleider dien voor de stroom van informatie van hen naar jou toe.

Door op deze diepzinnige manier contact te maken met je voorouders -door liefde, mededogen, en dankbaarheid uit te drukken en hen te vergeven voor wat ze ook hebben gedaan, gedacht, gezegd, gevoeld of ervaren- kan je hen én jezelf bevrijden.

Wanneer de energetische koorden of patronen die je niet langer dienen geheeld zijn, stroomt de energie weer vlot naar en door jou heen zodat je leven op de meest positieve manier verandert.

 

 

Hierbij geef ik je een paar voorbeelden

van zeer herkenbare- en minder herkenbare voorouderlijke oorzaken.

Dit zijn slechts voorbeelden, want elke familie heeft een eigen, unieke geschiedenis.  Zo ook die van jou.

 

  1. Jij hebt veel woede in jou, maar je weet niet vanwaar het komt

  2. Je voelt je dikwijls heel triestig, maar je weet niet waarom

  3. Er is alcoholisme en/of verslavingen in jouw familie

  4. Moeilijke familiale relaties

  5. Je saboteert jezelf keer op keer

  6. Je bent bang van te weinig of te veel geld te verdienen

  7. Je bent een slachtoffer van incest

  8. Je hebt familieleden die zelfmoord hebben gepleegd

 

We werken stapsgewijs zodat je vertrouwt raakt met deze materie.  We beginnen steeds met het maken van je stamboom op een zeer specifieke manier om de energie van de healing in gang te zetten.

Nadien, tijdens de Voorouderlijke Healing open ik een veilige ruimte en het krachtveld door middel van een ceremonie waardoor je een diepe verbinding met het voorouderveld ervaart.  In het voorouderveld geven we healing aan één of verschillende voorouders.  Ik begeleid je stap voor stap.

 

 

Ik kan je garanderen dat

  wederkerende patronen doorbroken worden

  je een breder perspectief en inzicht krijgt in je familiale geschiedenis en je voorouders,

  er een nieuwe dynamiek ontstaat in je leven, je gezin/familie

  nieuwe deuren voor jou open gaan

  je een beter leven voor jezelf creëert

  je voelt je opgelucht en ontspannen

 

 

Praktisch

De sessies zijn altijd op afspraak

Locatie: Honsdonkstraat 11 te Tremelo

De sessies worden ter plaatse cash betaald.

 

PS: je kan ook een online begeleiding aanvragen

De online begeleiding wordt op voorhand betaald

 

Zie getuigenissen onderaan

 

 

In dit gratis e-Book, "Familiekarma helen?  Ja, dat kan!", lees je:

  wie je voorouders zijn
  waarom het belangrijk is om hen te erkennen
  waarom zij jou nodig hebben
  waarom heb jij hen nodig

En natuurlijk ook, wat kan jij doen om de energieblokkade die in jouw familie is, en die jou belet om een gemakkelijk en gelukkig leven te leiden, te deblokkeren zodat de vrij gekomen energie beschikbaar is voor jou.

 

Ja, ik wil dit gratis e-boek!

 

Easy Facebook Like Button

Getuigenis

Getuigenis

Ik worstel al een hele tijd met gevoelens die mij verlammen en waarvan ik eigenlijk niet begreep waar ze vandaan kwamen of toch al zeker niet waarom ze zo heftig waren gezien de situatie. Na vele zoektochten kwam ik bij Marleen terecht. Marleen blijkt een lieve, gevoelige vrouw te zijn en ik voelde mij onmiddellijk thuis en begrepen. Begrepen omdat in het eerste kennismakingsgesprek er al duiding gegeven werd van sommige van mijn gevoelens. Dit was zeer geruststellend voor mij. Ik heb dan beslist om een voorouderlijke healing te doen. Door de manier van werken, kon ik zelf al patronen zien die terugkwamen in mijn familiegeschiedenis. Daarna gingen we hier dieper op in. Marleen begeleidde me elke keer op een geruststellende manier doorheen het proces. Ik durf te zeggen dat het soms heftig was, en soms niet veel leek te doen, maar in die gevallen merkte ik zelf wel de volgende dagen verandering in mijn denken en doen. Dat merk ik nu nog, na afronding van mijn sessies, mijn gevoelens en gedachten zijn veranderd na de healing. Voor mij waren het heel waardevolle sessies, die ik zeker zou aanraden bij vrienden die worstelen met terugkerende problemen of gevoelens waar ze zelf van overweldigd zijn, zonder aanduidbare reden. Dank je wel, Marleen, voor de fijne begeleiding. (Christina)
Getuigenis

Getuigenis

In mijn familie was er een grote onenigheid zonder dat er ooit ruzies waren geweest. En toch, er was een duidelijke breuk in onze familie ; er werd niet meer met elkaar gepraat.Met dit gegeven ben ik dan bij Marleen geweest.Eerst hebben een vergiffenis meditatie gedaan. Nadien ben ik op zoek gegaan naar meer informatie over mijn ouders en grootouders. We ontdekten dat het een patroon was dat van generatie op generatie ging. We hebben contact gelegd met mijn voorouders en heling gebracht waar het nodig was. Het was een intens en mooi moment. Sindsdien lossen de problemen binnen mijn familie zich op: de sfeer is beter en de betrekkingen tussen de verschillende leden verbeteren.Wat het mij persoonlijk heeft gebracht? - Ik heb nu de liefde gevonden. - Ik heb nu een nieuwe en goede partner ontmoet. Daarvoor stapte ik altijd in zieke relaties. - Nu aanvaardt mijn moeder het feit dat ik homo ben en dat ik nu gelukkig ben.Voor al die redenen kan ik zeker de sessies "Familie & Voorouderlijke Healing " aanbevelen. Deze sessies zijn heel belangrijk en zeer krachtig. (Benjamin)