Op het pad van de bewustzijnsevolutie kennen we 8 grote etappes.  Ik ga hier elk stadium kort schetsen zodat je voor jezelf kunt uitmaken waar je staat in je evolutie.  Wees eerlijk met jezelf, en vooral ga je niet met anderen vergelijken.  Het is echt een persoonlijk pad dat ieder van ons volgt.

Voor elk stadium geef ik ook het aantal percentage van de wereldbevolking die op dat bepaald stadium staat.  Ik weet niet hoe accuraat die percentages zijn, maar het geeft wel een beeld.

14 April 2024

 

Foto: Anders Jildén

 

Een nieuw begin

Er staat een nieuw begin te wachten.  Niets zal plots gebeuren.  Je zult merken dat er nieuwigheden heel geleidelijk in jullie maatschappij geïntroduceerd zullen worden.

Dat is nu zo beslist omdat het anders te hevig zou zijn voor velen. 

8 april 2024

 

Wees alert!

Eén van de leraars bij wie ik in de leer was, zei ons altijd: "be alert!". Wees alert.

Daarmee bedoelde hij dat we alert dienen te zijn voor wat er in ons gebeurt, onze gedachten, onze gevoelens, onze intuïtie, en ook alert zijn voor wat er rondom ons gebeurt.

11 April 2024

 

Een mooie boodschap over zachtheid en kracht.

 

Zachtheid en Kracht

Ik straal zachtheid uit, maar dit wil niet zeggen dat ik zwak ben of flauw ben.

Ik ben vooruitstrevend. Ik ga vooruit. Ik blijf niet stil in het verleden hangen.

Dit is een les voor veel mensen.  Teveel mensen dragen nog steeds een masker uit angst dat anderen hun geheimen en hun zwakheden zouden ontdekken.  De ironie is dat de mensheid in zijn geheel evolueert. 

28 januari 2024

 

Lieve Mensen,

Velen lezen of horen over de mogelijke dramatische gebeurtenissen die dit jaar zouden kunnen plaats vinden.

Wij vragen jullie om jullie gedachten en emoties onder controle te houden. Sommigen vergeten dat de mens een creator is. Hoe creëert men: door gedachten gekoppeld aan emoties.

Easy Facebook Like Button