9 maart 2023

 

Vorige week belde een vriendin mij op en vertelde dat ze op een vrij kort termijn moet verhuizen.  Haar verhaal deed me denken aan een gesprek die ik jaren geleden had met een andere vriendin.  Die vriendin moest ook verhuizen want er groeide schimmels en zwammen op de muren en de huisbaas wou daar niets aan doen.

Ze vertelde mij toen dat ze was gaan kijken naar appartementen met en zonder terras.  Ze was ook gaan kijken naar appartementen met en zonder tuintje.  Ze ging ook kijken naar huisjes met en zonder tuintje.  En tenslotte keek ze zowel in de stad waar ze toen woonde als op “den buiten”… en ze vond niets.

23 september 2022

 

Dit is een Iers gebed dat ik naar het Nederlands heb vertaald.

Visualiseer terwijl je naar dit gebed luistert.  Dat zal meer kracht geven aan het gebed.

Indien gewenst kan je zachte achtergrond muziek bij gebruiken. 

Je kunt het gebed terug vinden op YouTube en hier op Spotify

24 augustus 2022

 

Ik hoor meer en meer mensen zeggen dat ze zich echt ongerust maken voor de komende maanden.  Zelf verschoot ik ook toen ik  gisteren naar de winkel ging en zoveel lege plekken zag in de rayons.  We zijn zo gewoon dat alle rekken gevuld zijn, dat we ongerust worden wanneer we lege rayons zien.

21 september 2022

 

“Ik ben compleet”. “Ik heb alles in mij om gelukkig te zijn”.  Dit zijn vaak gehoorde zinnen, maar men zegt je niet hoe je dit kunt bereiken.  Het blijft dus bij uitspraken die je op den duur frustreren want je voelt dit niet zo aan.

Al onze talenten zijn latent in ons aanwezig en om die te gebruiken moeten we eerst bewust zijn dat ze er zijn.

In de cursus : “De Ashwamegha (r)evolutie, word je bewust van je potentieel en je gaat je talenten wakker maken zodat jij een vervullend leven kunt leiden.

 

 

Hoe maken we je latente kwaliteiten wakker?

3 mei 2022

 

 

In de tijden van Lemurië en Atlantis waren de mensen telepathisch en spraken zelden met klanken.  Naarmate het minder Lichtrijk werd, begonnen de mensen symbolen te gebruiken.  Wanneer de energie nog lager werd, gebruikten de mensen nog alleen maar de gesproken taal.  Gelukkig is er nog een taal op Aarde die nog het dichtst aanleunt bij de klanken die in die tijden werden gebruikt door de Lemuriërs en de Atlantiërs.  Een taal die ieder meditatiebeoefenaar al van gehoord heeft: het Sanskriet.  De meest krachtige mantra’s zijn in het Sanskriet.

Easy Facebook Like Button