Even if you are broken,

you still can be a piece of art in another form

 

 

Waarom Energetische Therapie (Healing) en Aandachttherapie

Je probeert zo goed mogelijk de uitdagingen van het Leven aan te gaan.

Maar soms … is het net iets te veel en heb je een steun, een troost, een duwtje in de rug nodig om de teugels van je leven weer in handen te nemen.

Elk klein of groot drama,

Elk klein of groot trauma,

Elke ziekte, depressie of burn-out,

is een gelegenheid om te groeien in inzicht, zelfvertrouwen, innerlijke kracht, liefde, mededogen, vrede, en innerlijke rust.

 

Als er een verstoring zit in je energiestroom, krijg je diverse klachten.

De emotionele pijnen, het minderwaardigheidsgevoel, te weinig zelfvertrouwen, zijn symptomen of klachten.
Ze zijn niet de oorzaken van de verstoring, maar eerder een gevolg van een blokkade in je energiesysteem.
Ook ziekten zijn een gevolg van een energieblokkade.

Het doel is dat je natuurlijke energiestroom weer op gang komt zodat je innerlijke genezingskracht geactiveerd wordt.

Zodoende wordt het verstoorde evenwicht weer hersteld en zullen je klachten verdwijnen of aanzienlijk verminderen.

 

Onder begeleiding kom je dichter en dichter bij je authentieke zelf, waardoor je bewuster in het leven staat.

Je leeft meer en meer vanuit je hart, je luistert naar je eigen verlangens, en leert deze te integreren in je leven.

Je staat evenwichtiger en sterker in het leven.

 

 

Ik garandeer je dat

  je uit je ellende geraakt

  je zelfkennis, zelfvertrouwen en innerlijke kracht ontwikkelt

  je de moed krijgt om die ene beslissing te nemen, of om je droom te realiseren

  je meer rust vindt in je hoofd en in je leven

  je (terug) in de flow van je eigen leven komt 

 

 

Hoe?

De ademhalings-, visualisaties- en meditatie technieken, relaxatie, rituelen, intuïtieve werkvormen, tranceoefeningen, energetisch werk zoals bijvoorbeeld

  reiki,

  aura- chakra healing,

  zielenbegeleiding,

  soul retrieval,

  extraction,

zijn de oudste middelen die de mens tot zijn beschikking heeft om zichzelf te genezen.

In feite zijn deze middelen zo oud als de mensheid zelf.

De adem en de geest werden, en worden nog steeds gebruikt door de sjamanen en de healers om hun medemensen te begeleiden in hun helingsproces. (cfr. Spirit Medicine voor meer uitleg)

Wanneer je de chemie van je lichaam verandert door ademwerk, helende visualisaties en energetisch werk, zijn de veranderingen diepgaand en je gedachten volgen automatisch deze veranderingen.

Deze blijvende veranderingen breng je teweeg tijdens de energetische therapie sessies bij Go for Healing.

 

PSje kan een healing op afstand aanvragen

 

PS:

Ik gebruik de laatste nieuwe helingstechnieken die nu vanuit de Bron doorgegeven worden aan de mensen.

Deze technieken geven ons de mogelijkheid om het probleem direct in de kern aan te pakken, en niet meer, zoals nog niet zo lang geleden, laag per laag te moeten werken.

 

 

Easy Facebook Like Button

Getuigenis

Getuigenis

Na een kankeroperatie staat je leven op z’n kop. Ik besloot om, naast de reguliere behandeling, iets aanvullend, opbouwend te doen, nl. yogatherapie. Marleen zette onmiddellijk de toon: ze wilde naar de oorzaak van de ziekte gaan. Via ademhalings-, relaxatie- en visualisatieoefeningen, kwam ik meer tot rust en ervaarde ik een beter contact met m’n lichaam en innerlijk contact met mezelf. Ik leerde los te laten, te ontspannen en minder te doen, meer te ‘zijn'. Versterkende oefeningen voor het zenuwstelsel en voor de immuniteit, bodyscan, hart-relaxatie, innerlijk conflict meditatie, enz. hielpen mij om binnen- en buitenwereld dichter bijeen te brengen. Er kwam meer evenwicht tussen werk en privé leven. Ik waardeer Marleen omwille van haar ‘down-to-earth’ zijn en haar spontane contact en humor. Ze geeft je een veilig gevoel, ook als er af en toe ‘kleine wondertjes’ gebeuren. Ik kan haar met een gerust hart warm aanbevelen!
Getuigenis

Getuigenis

Op een bepaald punt in ons leven, is het eens nodig om onze rugzak leeg te maken. Ons te verlossen van onze bagage om zo sterker in de toekomst te kunnen staan. Dat moment is er bij mij gekomen door mijn plotse ontslag. Ik had zoveel dromen en onrust en ik moest gewoon weten wat ze te betekenen hadden. Het besef was er dat ik hier iets mee moest aanvangen en lessen uittrekken. Mijn streefdoel was dan ook heel duidelijk: innerlijke rust terug vinden, zelfzekerder worden, krachtiger in het leven komen te staan, en mezelf beter leren kennen en controleren. Mijn verwachtingen hiervoor zijn zeker uitgekomen. Ondertussen ben ik rustiger geworden, gecontroleerder, ik heb meer inzichten verworven, en voel ik me zelfzekerder. Mijn dromen kan ik nu zelf begrijpen, lessen uittrekken en beter plaatsen. Deze vertellen me hoe het nu echt met mij gaat, wat ik voel. Een hele handige tool! De begeleiding verliep heel spontaan en ongedwongen. Ik kon helemaal mezelf zijn en heb nuttige tips gekregen voor bepaalde situaties beter te doorstaan. Ik zou de helingssessies aan iedereen aanraden. Het leert je zoveel en je voelt je veel beter in je vel. Volg steeds je gevoel, wees jezelf, kom op voor jezelf! Voor mij is deze ervaring het beste dat ik voor mezelf ooit heb gedaan. Dank u Marleen! Jij bent een prachtige vrouw die het beste uit de mensen haalt. Ik wens je nog heel veel succes en hoop dat je nog veel mensen mag en kan helpen.