01 februari 2023

 

Je kunt de audio versie hier beluisteren.

Hier kan je de audio op Rumble beluisteren.

♥  ♥  ♥

Je hoort nu overal dat we 13 chakra's hebben.  Dit is een halve waarheid.  We hebben in feite 114 chakra's over heel ons lichaam.

Wat meestal bedoeld wordt, is dat we nu aan het evolueren zijn van 7 hoofdchakra's naar 13 hoofdchakra's !

Buiten de 7 hoofdchakra's die de meeste mensen kennen, zijnde het wortelchakra, buikchakra, zonnevlecht, hartchakra, keelchakra, 3de Oog en kruinchakra, zijn er 6 bijkomende chakra's. Deze 6 chakra's zijn de spirituele chakra's.

Gaat het om nieuwe chakra’s ?  Waar bevinden zij zich in ons lichaam ?  Waarom hebben wij er vroeger nooit van gehoord ?

19 januari 2023

 

“No way dat ik de rest van mijn leven pijn lijd!” ... dat is hetgeen dat door mijn hoofd ging als de dokter me zei dat ik met de pijn moest leren leven.  Ik had namelijk een serieuze hernia in de lage rug, ter hoogte van het 2de chakra: het buikchakra.

Ik ben toen aan de slag gegaan met de thema’s van het buikchakra: intimiteit, controle versus vrijheid, ethiek en eer in een relatie, partnerschap, creativiteit, en geld.

12 augustus 2022 

 

Wij hebben twee soorten anatomies: een fysieke- en een energetische.  De fysieke anatomie is in het Westen uitgebreid bestudeerd en beschreven.  De energetische anatomie is bij ons veel minder bekend.  Deze bestaat uit:

  Meridianen (energiebanen in je lichaam)

  Acupunctuur punten

  Chakra's (energiecentra in je lichaam)

  Halo's (mannen hebben 1 halo en vrouwen hebben er 2)

  Aura (elektromagnetisch veld)

In dit artikel verdiepen ons in de chakra's. 

21 september 2022

 

Tijdens de opleiding "De nieuwe chakra-uitbouw van de 5D mens", beginnen we met de basis: het wortelchakra.

In het theoretisch gedeelte van de les over de thema's van het wortelchakra geef ik uiteraard ook voorbeelden.  Het zijn voorbeelden van situaties die iedereen de afgelopen jaren mee geconfronteerd wordt.  Ik leg het zo meteen uit.

24 augustus 2021

 

We zijn een aantal maanden verder in het fakzinatiebeleid, en wat ik deze laatste maanden in de praktijk zie, maakt mij heel ongerust.  Bij elk ge-fakzin-eerde klant, is zijn/haar kruinchakra afgeblokt!  Energetisch gezien is dit dramatisch.  Waarom?

Easy Facebook Like Button