Mijn missie is om je terug in verbinding te brengen

met je ziel, je innerlijke kracht, rust,

waardoor vreugde en sereniteit

 jouw realiteit worden.

 

 Marleen Crabbé

   

 

De wereld verandert zo snel, dat de mens niet meer kan volgen en uit zijn evenwicht geraakt.

Hierdoor is persoonlijke ontwikkeling niet meer een luxe, maar een noodzaak.

Ik begeleid je

♥  om even stil te staan bij wat er in je leven gebeurt
  bij het transformeren en helen van je pijnen
  om je zielenverbinding te verstevigen, waardoor je een vreugdevol leven kan leiden vanuit je innerlijke kracht

Door het zelfhelend vermogen van je lichaam te stimuleren, herstellen we het evenwicht tussen de fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveaus, zodat je terug in de flow van je leven komt, gelukkiger bent en meer wel-zijn ervaart.

Je kan een afspraak maken voor individuele begeleiding voor
Healing & Aandachttherapie, Voorouderlijke Healing, Healing vanop afstandRouw- & ZielenbegeleidingRebirthing, Spirit Medicine en Rebirthing.

(Je kan eveneens deelnemen aan de thema-avonden/namiddagen en workshops.  Deze thema's en workshops zijn ervaringsgericht, en brengen jou in verbinding met je ziel en je diepe kern, zodat vreugde, innerlijke rust en sereniteit je realiteit worden. - Alle groepsactiviteiten zijn geannuleerd wegens de crisis.)

 

Indien je het wenst, kan je via video calls begeleid worden

 

 

Wil jij ook

  meer rust in je hoofd,

  minder angstig zijn,

  zelfzeker zijn,

  meer energie en levenslust,

  gelukkiger zijn?

Om je al een stukje op weg te helpen, heb ik het e-boek "7 Geheimen voor een gelukkig leven en innerlijke rust" voor jou geschreven.

Ja, ik wil dit gratis e-boek!

 

 

Getuigenis

Getuigenis

Marleen is top in haar vak. Marleen bracht inzicht in het belang van juist ademhalen. Dank zij haar oefeningen ben ik erin geslaagd om na een zware dagtaak mijn hoofd vrij te maken. ‘Go for Healing’ is zeker aan te raden voor iedereen die zijn levenskwaliteit wil verbeteren en zoekt naar innerlijke rust.
Getuigenis

Getuigenis

Ik vind Marleen een wijze vrouw en ze is voor mij de afgelopen periode een vertrouwenspersoon, mental-/spiritual coach geweest. Ik ben van nature altijd al een gevoelig persoon en een denker geweest en dan is het heel fijn dat Marleen er voor je kan zijn met haar hele ‘zijn’.Een uurtje Marleen was voor mij echt ‘ME-TIME’. Als ik op deze bewogen periode terugkijk, voel ik me nu veel zelfverzekerder, sterker, emotioneel stabieler en heb ik minder lichamelijke klachten als hoofdpijn en rugpijn. Dankjewel Marleen voor alles wat je voor mij hebt kunnen betekenen! Ik ben je heel dankbaar!

Easy Facebook Like Button