Beste Bezoeker, 

Ik ben blij dat je de weg naar mijn website hebt gevonden.

Een website bedoeld voor vrouwen met veel of weinig levenservaring, met de uitdagingen die het leven met zich meebrengt en daar écht iets willen aan doen.

Als healer begeleid ik vrouwen:
  die weinig zelfvertrouwen hebben,
  die herstellend zijn van een ziekte,
  die in een rouwfase zitten,
  of in wiens familie een steeds terugkerend negatief patroon zit.

Merk je dat praten alleen niet voldoende is, dan kan ik wellicht iets voor jou betekenen om weer grip te krijgen op je leven ; om terug in je kracht te komen ; om je weer goed in je vel te voelen ; om met zelfvertrouwen het leven te creëren dat het best bij je noden past ; om innerlijke rust te vinden ; vrede ; geluk en welzijn.

Want je hebt het recht om te kunnen vertrouwen in je eigen waarden en in je eigen groeimogelijkheden ; in vrijheid je intuïtie te volgen en jezelf creatief te uiten, en vooral om gelukkig te zijn!

 

Je vindt op deze site het volgend aanbod:

  Creëer je paradijs op Aarde

  Je familie: vreugde en verdriet

♥  Individuele begeleiding

 

Neem gerust de tijd om een kijkje te nemen op deze site en vind het aanbod dat bij jou en je situatie past.

Graag begeleid ik je in een rustige en veilige omgeving met respect voor jou als persoon en jouw tempo.

Kwaliteit en resultaat zijn geen loze beloften.

 

Ik heet je van harte welkom.

In Licht en Liefde,

Marleen Crabbé

Pin It
Getuigenis

Getuigenis

Marleen is top in haar vak. Marleen bracht inzicht in het belang van juist ademhalen. Dank zij haar oefeningen ben ik erin geslaagd om na een zware dagtaak mijn hoofd vrij te maken. ‘Go for Healing’ is zeker aan te raden voor iedereen die zijn levenskwaliteit wil verbeteren en zoekt naar innerlijke rust.
Getuigenis

Getuigenis

Ik vind Marleen een wijze vrouw en ze is voor mij de afgelopen periode een vertrouwenspersoon, mental-/spiritual coach geweest. Ik ben van nature altijd al een gevoelig persoon en een denker geweest en dan is het heel fijn dat Marleen er voor je kan zijn met haar hele ‘zijn’.Een uurtje Marleen was voor mij echt ‘ME-TIME’. Als ik op deze bewogen periode terugkijk, voel ik me nu veel zelfverzekerder, sterker, emotioneel stabieler en heb ik minder lichamelijke klachten als hoofdpijn en rugpijn. Dankjewel Marleen voor alles wat je voor mij hebt kunnen betekenen! Ik ben je heel dankbaar!