01 februari 2023

 

Je kunt de audio versie hier beluisteren.

Hier kan je de audio op Rumble beluisteren.

♥  ♥  ♥

Je hoort nu overal dat we 13 chakra's hebben.  Dit is een halve waarheid.  We hebben in feite 114 chakra's over heel ons lichaam.

Wat meestal bedoeld wordt, is dat we nu aan het evolueren zijn van 7 hoofdchakra's naar 13 hoofdchakra's !

Buiten de 7 hoofdchakra's die de meeste mensen kennen, zijnde het wortelchakra, buikchakra, zonnevlecht, hartchakra, keelchakra, 3de Oog en kruinchakra, zijn er 6 bijkomende chakra's. Deze 6 chakra's zijn de spirituele chakra's.

Gaat het om nieuwe chakra’s ?  Waar bevinden zij zich in ons lichaam ?  Waarom hebben wij er vroeger nooit van gehoord ?

 

 

2 Theorieën over de spirituele chakra’s

  1. Deze chakra’s hingen boven je hoofd in een welbepaalde volgorde.
    Alleen de mens die zijn leven(s) aan zijn spiritualiteit had gewijd en zover gevorderd was, kon gebruik maken van die hoger gelegen chakra’s.  Men sprak dan van een mysticus.

  2. Deze chakra’s zijn altijd al in ons lichaam energetisch aanwezig geweest, maar waren niet actief.

Of ze nu boven ons hoofd aanwezig waren of altijd verbonden waren met ons lichaam, is wat mij betreft, niet zo belangrijk.  Wat wel belangrijk is, is dat we nu gemakkelijker toegang hebben tot de spirituele chakra’s.

We krijgen toegang tot deze chakra’s naarmate onze lichtfrequentie stijgt en ons bewustzijn verruimt. M.a.w. naarmate we de Christos op Aarde worden.  Op termijn, wanneer we in de 5de dimensie zullen leven, zullen we allemaal ons Christuslicht uitstralen.

 

 

De spirituele chakra’s : oud of nieuw?

Archaeologen hebben medische papyri gevonden waaruit blijkt dat de oude Egyptische heelmeesters wisten wat chakra's zijn. Niet alleen wisten ze wat chakra's zijn, maar ze waren ook bekend met de spirituele chakra's, die destijds nog actief waren, en wisten hoe ze deze konden gebruiken om genezing op spiritueel niveau te bewerkstelligen. Die heelmeesters waren echt wel vertrouwd met de 13 hoofdchakra’s van de mens!

Met de 7 hoofdchakra’s zijn in principe alle geneeskundige klachten en aandoeningen van de mensen te behandelen.  Bij elk chakra horen bepaalde organen, emoties, angsten, overtuigingen en ziekten.

De Egyptische heelmeesters werkten toen ook met de 6 andere hoofdchakra’s die we de spirituele chakra's noemen omdat zij een spirituele verdiepende werking hebben.

Een totale heling kan pas tot stand komen wanneer de heelmeester of sjamaan het zelfhelend vermogen van het lichaam van zijn cliënt stimuleert, en daar hoort het spiritueel aspect van de mens bij.

Om de één of andere reden is de mensheid steeds dieper gezakt in de 3de dimensie tot soms wel grenzend aan de 2de dimensie.  De spiritualiteit werd minder en minder belangrijk en de 6 spirituele chakra’s werden inactief ... of verhuisden naar plaatsen boven je hoofd, naargelang de theorie.

 

 

Welk zijn deze 6 spirituele chakra’s?

  Het middenrif chakra, ook wel miltchakra genaamd

  Het thymuschakra

  De Bron der Dromen chakra, ook wel kosmisch doorstromingschakra genaamd

  Het hypofysechakra

  Het epifysechakra

  Het Stralende Ster chakra, ook wel kosmische ster of transformatiechakra genaamd

 

Het middenrif en het thymus behoorden tot voor kort bij het hartchakra.  Nu kunnen ze elk hun volwaardige functie opnieuw aannemen.  Gewoonlijk wordt eerst het thymuschakra geactiveerd en dan het middenrif chakra.

 

 

Ik kan je alvast deze tip meegeven

Een aantal van de spirituele chakra’s zijn verbonden met de belangrijkste klieren in ons lichaam.

Het fluor dat in de tandpasta en in het drinkwater (kraantjeswater) zit, beschadigt en verschrompelt onze belangrijkste klieren.

Vermijd dus alle producten waar fluor in zit.

 

 

Wil je meer weten over de chakraleer?

Wil je meer weten over hoe je chakra's je fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid beïnvloeden?

Tijdens de opleiding : “De nieuwe chakra uitbouw van de 5D-mens: de weg naar verlichting” gaan we verder deze chakra’s verkennen en aan de hand van symbolen gaan we ze zachtjes activeren.

De opleiding begint op 25 februari a.s.. De plaatsen zijn beperkt tot 5 deelnemers.

Hier vind je alle informatie over deze opleiding.

 

Vergeet niet deze waarheid :

Bewustzijnsontwikkeling stimuleert je gezondheid !

 

 

Easy Facebook Like Button