30 december 2022

 

In de top 10 voornemens voor het nieuwe jaar staan 'afvallen', 'gezonder gaan eten', 'gaan sporten', 'stoppen met roken', elk jaar steevast bij.  Misschien is dit ook jouw voornemen voor 2023.  Misschien heb je de voorgaande jaren hetzelfde voornemen gehad als dit jaar?  Is het je opgevallen dat bij veel mensen hun voornemen bij een voornemen blijft?

Jij wilt het anders aanpakken en je voornemens eindelijk realiseren?

Dit jaar maak je meer kans dan ooit om je doelen met succes te bereiken !

24 augustus 2021

 

We zijn een aantal maanden verder in het fakzinatiebeleid, en wat ik deze laatste maanden in de praktijk zie, maakt mij heel ongerust.  Bij elk ge-fakzin-eerde klant, is zijn/haar kruinchakra afgeblokt!  Energetisch gezien is dit dramatisch.  Waarom?

17 juli 2020

 

 

De waanzin raast door de wereld.

De angst en de stress wegen loodzwaar in de lucht.

Het is mijn taak als healer en sjamaan om je te wijzen op een aantal zaken die je fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid in het gedrang brengen.

16 augustus 2021

 

Onafhankelijke Spaanse onderzoekers ontdekten dat er in de Covid fakzins en in de griep-prik een groot percentage grafeenoxide is. (*)

  

 

Veel vrouwen maken zich zorgen over de daling van hun levenskwaliteit tijdens en na hun menopauze.

2 op 3 vrouwen denken dat de menopauze gepaard gaat met een verlies aan zelfvertrouwen (68%), met onbegrip van collega's (61%) en met fysieke verzwakking (84%).

Zijn die zorgen wel terecht?

Easy Facebook Like Button