foto: Rana Sawalha

 

Het haar is een heel interessant menselijk eigenschap die bijdraagt tot een groter intuïtie zowel bij mannen als bij vrouwen.

Wanneer je je een beetje verdiept in de geschiedenis van het hoofdhaar, gaat een nieuwe wereld open.  Door omstandigheden heeft het Amerikaans leger onderzoek naar gedaan.  Het is dus wel degelijk een heel serieus onderwerp dat verder gaat dan het modieus aspect.

16 augustus 2021

 

Onafhankelijke Spaanse onderzoekers ontdekten dat er in de Covid fakzins en in de griep-prik een groot percentage grafeenoxide is. (*)

  

 

Veel vrouwen maken zich zorgen over de daling van hun levenskwaliteit tijdens en na hun menopauze.

2 op 3 vrouwen denken dat de menopauze gepaard gaat met een verlies aan zelfvertrouwen (68%), met onbegrip van collega's (61%) en met fysieke verzwakking (84%).

Zijn die zorgen wel terecht?

17 juli 2020

 

De waanzin raast door de wereld.

De angst en de stress wegen loodzwaar in de lucht.

Het is mijn taak als healer en sjamaan om je te wijzen op een aantal zaken die je fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid in het gedrang brengen.

 

Lijd jij ook aan slapeloosheid? Weet dat je niet de enige bent. Zelf heb ik er jaren aan geleden. Als kind al. Maar geen paniek, je kan wel degelijk iets aan doen zonder dat jij je toevlucht moet zoeken in slaappillen voor de rest van je leven.

Easy Facebook Like Button