Wanneer je de chemie van je lichaam verandert door ademwerk en helende meditaties/visualisaties, zijn de veranderingen nog dieper (dan bij een gewoon gesprek) en zullen je gedachten deze veranderingen volgen.
Deze blijvende veranderingen breng je teweeg tijdens de healing sessies bij Marleen Crabbé (Go for Healing)

Tijdens de Spirit Medicine sessies, ga je nog een stap verder in het healingsproces want hier betrek jij je ziel bij.

 

 

Wat men verstaat onder "Spirit Medicine"

  Soul Loss - Soul Retrieval

  Extraction

  Past Life Regression

  Zielenbegeleiding (Psychopomp)

 

 

Soul Loss - Soul Retrieval

Tijdens je leven verlies je stukjes van je ziel (Soul Loss).  Die zielendeeltjes zijn cruciaal voor je welzijn, gezondheid en vitaliteit.

Dit verlies van zielendelen ontstaat door een ongeluk, een operatie, een overlijden van een geliefde persoon of dier, mishandeling, incest, verkrachting, enz.  Maar soms geven wij vrijwillig een deel van onze ziel weg (dit gebeurt vaak bij kinderen).

Wanneer je een groot zielendeel, of meerdere zielendelen verloren hebt, ben je niet langer in staat je leven ten volle te leven, wat uiteindelijk tot ziekte kan leiden zoals depressie, kanker, fibromyalgie, enz.

Het is de functie van de sjamaan om dit zielendeel voor jou terug te halen (Soul Retrieval) zodat jij dat deel van jezelf terug kunt integreren, en ervoor kunt zorgen dat het bij jou blijft.

Het belang van Soul Loss in onze moderne samenleving is onder de aandacht gekomen van een paar innovatieve psychologen.

 Het verliezen van zielendelen wordt beschouwd als de meest zorgwekkende diagnose in de sjamanistische terminologie, het wordt gezien als een oorzaak van ziekte en dood. Toch wordt er helemaal niet naar verwezen in de westerse medische boeken.  Desalniettemin wordt het in toenemende mate duidelijk dat wat de sjamaan ziet als soul loss, zich manifesteert in wanhoop, immunologische schade, kanker en een heleboel andere ernstige aandoeningen.  Het lijkt te volgen op het verliezen van geliefden, carrière of andere belangrijke zaken.
(Jeanne Achterberg - artikel: De gewonde heler)

 

Soul Loss kan vandaag de dag gezien worden als een psychologisch fenomeen in het alledaagse leven van de mensen om ons heen.  Het verliezen van de ziel verschijnt in de vorm van een plotseling begin van apathie en lusteloosheid.  Het plezier van het leven is weg, iemand is futloos, iemand voelt zich leeg, alles lijkt zinloos.
(Marie Von Franz - Jungiaanse analiste)

 

Buiten de hierboven vermelde symptomen, zijn de volgende symptomen een indicatie van soul loss

  Je vindt het moeilijk om in je lichaam "aanwezig" te zijn.
Je hebt soms het gevoel dat je buiten je lichaam bent en je observeert het leven en jezelf als in een film.

  Je hebt soms het gevoel dat je verdoofd, apathisch of afgestoven bent

  Je bent depressief

  Je hebt problemen met je immuunsysteem en je bent vaak ziek

  Je was als kind chronisch ziek

  Je hebt het gevoel dat je belangrijke trauma's onderdrukt

  Je hebt een verslavingsprobleem, zoals alcohol, drugs, eten, seks of gokken

  Je voelt een innerlijke leegte

  Je hebt het moeilijk om je leven weer op de rails te krijgen na een scheiding of het overlijden van een geliefde

 

 

Extraction

Extraction is het weghalen van een energie (intrusie) die niet in jouw energielichaam hoort te zijn.

Vanuit sjamanistische perspectief ziet men dat bij fysieke ziekte en langdurige emotioneel, mentaal of spiritueel onevenwicht, haast altijd sprake is van intrusies.

Gevoelens van verwarring, vermoeidheid, uitputting, onzekerheid, of het niet hebben van de energie om iets gedaan te krijgen, zijn indicators van een verzwakt energielichaam en in vele gevallen van intrusies.

Intrusies worden beschreven als energetische pijltjes die afgeschoten worden door anderen uit jaloezie, woede, wrok, enz.  In ons westerse cultuur is men zich vaak niet van bewust, maar het neemt niet weg dat er energieën op elkaar afgevuurd worden in situaties van stress en emotionele lading.

Gewoonlijk is je energielichaam bestand tegen deze "aanvallen", maar wanneer je al verzwakt bent door bijvoorbeeld vermoeidheid of omdat je door een heel stressvolle periode gaat, kunnen deze krachten zich nestelen in je energielichaam en je verder verzwakken of ziek maken.

Intrusies komen voor bij een intense verbinding met andere mensen. Zo kan het zijn dat iemand een relatie heeft verbroken, maar toch nog steeds diep verbonden is met die persoon.  In dit geval blijft de verbinding met een voormalige geliefde als een intrusie actief, die voor een energieverlies en verdere emotionele onbalans zorgt.

De sjamaan kan die intrusies uit jouw systeem halen.

 

 

Past Life Regression

Door een regressie naar een vorig leven, krijg je een beter begrip op wat er zich nu in je leven afspeelt.

Het geeft jou helderheid waardoor je een meer vredevolle en vreugdevolle toekomst kan creëren.

 

 

Zielenbegeleiding (Psychopomp of Death Walker genaamd)

Het woord "Psychopomp" komt van het Grieks en betekent "geleider van zielen".

Bijna iedereen wenst rustig te sterven in z'n eigen bed terwijl we slapen, of de laatste dagen doorbrengen omringd door geliefden terwijl we stilletjes door de sluier glippen.

Helaas is dat niet de manier waarop de meeste mensen (en dieren) sterven.

Tijdens het sterven, kan het gebeuren dat de ziel een deel van zichzelf hier achterlaat.  Dat zielendeel kan bij een andere persoon, een dier, een plant, of een plaats achterblijven.

Dit is vooral het geval in de westerse wereld waar veel mensen alleen sterven, of sterven in situaties waar ze overmand worden door angsten en afgeleid worden door bijvoorbeeld felle lichten, talloze geluiden en gebrek aan privacy.

Dergelijke problemen worden vaak verergerd door het feit dat veel mensen heroïsche en onnodige levensreddende maatregelen ondergaan, slechts enkele dagen of uren vóór hun dood.  In plaats van hulp te bieden, zijn dergelijke maatregelen doorgaans een afleiding van het stervensproces.

Soms gebeurt het dat de ziel die overgaat verdwaalt of gedesoriënteerd is.  Dit kan zeker gebeuren wanneer een persoon sterft in een staat van angst, verwarring, plots in een ongeval, door moord of een overdosis, maar ook doordat mensen emotioneel niet voorbereid zijn om hun eigen dood onder ogen te zien.

Het is de taak van de sjamaan om de overgegane ziel te troosten, gerust te stellen en te begeleiden op diens reis naar het hiernamaals.

 

 

Praktisch

Wanneerop afspraak

Locatie: Honsdonkstraat 11 te Tremelo

Kedij: loszittende kledij

Tijd: Een sessie Spirit Medicine duurt ongeveer 1u30

Bijdrage: €112

 

Ja, ik maak een afspraak

of bel op het gsm nr +32 (0)472 571 449

 

Kan je je afspraak niet naleven?   Gelieve mij ten laatste 24 uur op voorhand te verwittigen.

Bij annuleren minder dan 24 uur van te voren, of niet naar de afspraak komen, wordt het normale tarief in rekening gebracht.

Pin It