7 februari 2024

Foto: Ricardo Moura

 

Gisteren tijdens het werken met de voorouders van een klant werd mij een tekst gedicteerd.  Dit is de allereerste keer dat men mij een tekst dicteert tijdens het werken met de voorouders en de klant.  

We waren aanbeland bij een voormoeder die haar kindje van ongeveer 2 jaar verloren was.  Terwijl ik de klant begeleidde bij de heling van haar voormoeder, werd mij deze tekst gedicteerd.

Het gaat heel specifiek over het waarom moeders hun foetus, baby'tje of kindje verliezen.

Ik wil hierbij zeggen dat dit werd met heel veel liefde en respect doorgegeven voor alle moeders die een miskraam hebben gehad of een kindje verloren hebben. 

 

Lieve Vrouwen,

Dankbaar groet ik jullie vandaag. ❤️

Sinds eonen zijn tal van, wat jullie buitenaardsen(*) noemen, op Aarde geweest.
Dit kwam tot stand om de Aarde te redden. We kwamen in golven bij elk groot tijdperk.

Vooraleer een heel leven op Aarde aan te kunnen, werd ieder van ons stap voor stap op Aarde geboren. Sommige kwamen even in de buik van de Aardse moeder en gingen daarna terug naar hun oorsprong. Kwamen dan weer naar een Aardse moeder om de geboorte te ervaren, om nadien weer te vertrekken. Later werden ze opnieuw geboren en bleven een paar jaren op Aarde, enz. totdat we aangepast waren aan het aards lichaam.

We beseffen dat dit voor de Aardse moeders een enorm verdriet kon/kan zijn, en dat het hun leven helemaal een ander richting kon/kan uitsturen.  Deze moeders waren op zielsniveau bereid om een kanaal voor ons te zijn. Daarom eren we die vrouwen voor hun dienstbaarheid en hun moed. 🙏

... (het vervolg van het bericht is uitsluitend voor de klant bestemd)

Gegroet.

 

 

Spontane getuigenis

Dit is een spontane getuigenis van een lezeres na het lezen van bovenstaande boodschap.

Ja, klopt volledig. Heb dit zelf ook ooit mogen ervaren. Bezieling kwam afscheid nemen juist voor miskraam. Was een ongelooflijke ervaring, zo mooi, zoveel liefde.

 

 

Voorouderlijke Heling

  Zijn er in je familie gebeurtenissen die zich herhalen ?

  Zijn er in je familie geheimen ?

  Struikel je regelmatig over dezelfde soorten obstakels ?

Dan is er veel kans toe dat je voorouders er voor iets tussen zitten !

 

 

(*) Op Aarde spreken we gewoonlijk van "sterrenzaden", wat inderdaad doelt op een buitenaardse afkomst.  In deze tekst wordt een kat een kat genoemd, en wordt "buitenaardsen" gezegd. 

 

 

 

Easy Facebook Like Button