21 september 2023

 

Lieve Dochter,

1000den jaren geleden had je je opgegeven om op Aarde te komen. De Aardse beschaving was in gevaar en samen met anderen van onze soort ben je in dat programma gestapt.

We beseften toen niet dat de tegenstanders zo ver gevorderd waren dat ze de sterrenzaden gevangen konden nemen in een eeuwigdurend rad. Wat de mensen op Aarde "reïncarnatie" noemen. Deze term is juist maar het is voor de mensen een rad dat hen gevangen houdt in een systeem, in een bepaalde densiteit.

Zoals je weet is dat systeem sinds een paar jaar vernietigd. Als een ziel naar zijn oorspronkelijke thuis wenst te gaan, is dit nu mogelijk. Wil de ziel een ander soort ervaring opdoen, is dit nu ook weer mogelijk. Niemand hoeft nog in de 3de densiteit te blijven.

Velen van de sterrenzaden zullen er voor kiezen om terug naar de densiteit en de beschaving te gaan waar ze zich het best bij voelden. Dat is meestal daar waar hun familie is.

...

De mensen die hun eigen Draak of de Draken in het algemeen verraden hadden, hebben heel zwaar geboet voor hun daad. Die mensen hebben hun Draak nog niet ontmoet. Het zal nog heel lang duren vooraleer dat contact hersteld wordt.

Je moet ook de kant van de Draken begrijpen. Ze hebben meegeholpen om vorm te geven aan de Aarde. Gedurende eeuwen hebben ze de mensen bijgestaan. Hun hart was zo groot dat ze zelfs toestanden aanvaardden die niet goed waren totdat ze zelf slachtoffers werden van de domheid en de valsheid van een groep mensen.

Door die groep mensen is het rijk van de Draken op Aarde ten onder gegaan. Samen met de Draken is ook de mensheid ten onder gegaan.

Een lange duistere periode is dan begonnen.
Het is nu pas dat we de opkomst, een hoopvolle, prille opkomst van een nieuwe dageraad aan de horizon zien rijzen.

Velen vanuit verschillende universa staan de Aarde en de mensen terzijde.

...

Het spel is al uitgespeeld.
We weten welke ziel waar zal gaan.
De ziel van elk mens weet het ook.
Jij hoeft dit niet te weten.
Je kunt er niets aan veranderen.

...

Einde.

 

PS: ik heb fragmenten weggelaten daar ze uitsluitend voor mij bedoeld zijn.

here is an edit

 

 

Easy Facebook Like Button