29 juni 2023

 

Je ademhaling is de sterkste helings- en ontspanningsmiddel die je hebt.  Dankzij je adem neem je prana (levensenergie) en zuurstof in je op en laat je bij het uitademen de toxines die in je lichaam zijn, los.

In de jaren ’60 (her)ontdekte Leonard Orr deze krachtige ademhalingstechniek die hij “Rebirthing” noemde.  Waarom noemde hij het “Rebirthing”?  Omdat de meeste mensen die toen deze techniek uitprobeerden hun eigen geboorte herbeleefden en heelden.
 
Jaren geleden vertelde een vriend mij dat toen hij nog een jongeman was, hij betrokken raakte bij een zwaar busongeluk in Marokko in een woestijnachtig gebied.  Er vielen een paar doden en veel gewonden.  Gelukkig voor hem, was hij licht gewond maar wel diep in shock.

Er kwamen Berbers uit de buurt om de gewonden te helpen totdat de ziekenbroeders toekwamen.  Een oud koppel Berbers kwam bij hem staan en nodigden hem uit om verbond te ademen om uit zijn shock toestand te komen en onmiddellijk heling op fysiek, emotioneel en mentaal vlak te brengen.  Dat was exact dezelfde techniek die L. Orr (her)ontdekte in de jaren 60.

Ik vermoed dat deze techniek of zeer gelijkaardige technieken overal in de wereld al sinds mensenheugenis wordt gebruikt.

Bewust ademen is de meest natuurlijke en helende methode van allemaal: het werkt op het fysiek, emotioneel en spiritueel vlak.

 

Kom tijdens deze 3-daagse workshop en

ontdek de kracht van de helende ademhaling die je bevrijdt van

stress, geblokkeerde emoties en belemmerende overtuigingen

 

Wanneer: op 6, 7 en 8 augustus 2023 van 10 tot +/- 17 uur
Mag ik je vragen om op tijd te zijn : we beginnen stipt om 10 uur

Adres: Go for Healing, Honsdonkstraat 11 te Tremelo

Jouw investering: 300 euro

Je brengt mee: een yogamat + een kussen + pen en papier + 2 à 3 dekens (ook al is het heel warm!) + een lichte lunch

Er wordt voor versnaperingen, thee, koffie en water gezorgd

Je schrijft je in via deze link

 

Easy Facebook Like Button