29 december 2020

 

Deze laatste tijd hoor ik van verschillende mensen dat ze zich leeg en moe voelen.  Dat ze moeilijk vooruit komen.

Voor mezelf lijkt het dat ik in een diepe winterslaap was, en dat er ondertussen een dief binnen geslopen is die mijn focus, motivatie, en de rode draad in mijn leven, gestolen heeft.

Wat je ook ervaart.
Hoe je het ook verwoordt.
Weet dat dit niets is om je zorgen voor te maken.
Het is tijdelijk.

 

We hebben de afgelopen weken een totale zonne-eclips gehad, een Saturnus Jupiter conjunctie in Waterman, en de hevige zonnewinden die momenteel op de zonoppervlakte waaien.

Hierdoor is de energie frequentie op Aarde op zeer korte tijd enorm gestegen. Deze binnenstromende energie is nog zeer woelig en zal zich in de komende tijd stabiliseren.

We worden letterlijk energetisch door elkaar geschud, waardoor we enige ongemakken ervaren.  Deze ongemakken kunnen fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel zijn. We zullen deze ervaren totdat ons lichaam zich aangepast heeft aan de nieuwe frequentie.

Dankzij de hogere frequentie krijgt ieder van ons de kans om in zijn eigen kracht en waarheid te staan.  Ieder zal zijn individuele verantwoordelijkheid opnemen, en als er genoeg mensen hun angst overwinnen om te kunnen zeggen: “nu is het genoeg, ik doe niet meer mee”, dan zullen we vrij zijn.

Samen zullen we de brokken die dit jaar gemaakt zijn opruimen, om een nieuwe wereld op te bouwen gebaseerd op liefde en verbinding.

 

Een week geleden zag ik in mijn droom dat er 100-tal ideeën over de wereld werden verspreid.  Ideeën die als inspiratie bij sommige mensen zullen binnensijpelen om nieuwe projecten op te starten, nieuwe helingstechnieken te ontwikkelen, nieuwe en propere energiebronnen te creëren, kattenhotels die echt aangepast zijn aan het welzijn van de katten, enz., enz.
Voor elk wat wils volgens zijn interesse, kennis, wijsheid en kunnen.

Andere ideeën zullen later nog verspreid worden.

Als je je geïnspireerd voelt om iets nieuws te beginnen, en dat het voor het beste is voor allen, doe het gewoon.  Laat je je niet tegen houden.

 

Deze morgen kreeg ik opnieuw een korte visioen die ik met jou wens te delen.

Eerst zag ik ons landje in het gouden licht liggen.
Het licht kwam niet van boven uit, maar meer van binnen uit.

Dit doet mij vermoeden dat er nu genoeg lichtrijke mensen zijn in België om de koers die we nu varen, om te buigen naar vrijheid, respect en liefde.

 

Het tweede beeld was het beeld van een dageraad.
Nog een zeer prille dageraad: de nacht trekt zich langzaam terug.

Het voelde aan als een nieuw begin, die we nog nooit eerder hebben gezien.

De opening is er.
Aan ons om de nieuwe realiteit, gebaseerd op respect, verbinding, vrede, harmonie en liefde, te creëren.

De hoop is er.
Aan ons om het waar te maken.

 

 

  Kamp je nog met angsten?

  Heb je weinig zelfvertrouwen?

  Vind je het moeilijk om je grenzen te stellen?

 

Ik begeleid je graag verder met

Aandachttherapie/ Healing

Voorouderlijke healing

Rouw- & zielenbegeleiding

 

 maak hier een afspraak

 

Indien je het wenst, kan het ook via video calls

Een healing vanop afstand kan eveneens aangevraagd worden

 

 

Lees ook:

Nieuwe energie frequentie, en wat zijn de gevolgen voor ons

De nieuwe Aarde is geboren

De spirituele uitdaging waar we nu voor staan

 

 

Vind je dit artikel interessant?
Stuur je het door naar familie, vrienden, buren en kennissen?
En/of plaats een dikke duim hieronder 
Dankjewel! laughing

 

 

 

 

 

Easy Facebook Like Button

Getuigenis

Getuigenis

Marleen is top in haar vak. Marleen bracht inzicht in het belang van juist ademhalen. Dank zij haar oefeningen ben ik erin geslaagd om na een zware dagtaak mijn hoofd vrij te maken. ‘Go for Healing’ is zeker aan te raden voor iedereen die zijn levenskwaliteit wil verbeteren en zoekt naar innerlijke rust. (Kristien)
Getuigenis

Getuigenis

Ik vind Marleen een wijze vrouw en ze is voor mij de afgelopen periode een vertrouwenspersoon, mental-/spiritual coach geweest. Ik ben van nature altijd al een gevoelig persoon en een denker geweest en dan is het heel fijn dat Marleen er voor je kan zijn met haar hele ‘zijn’.Een uurtje Marleen was voor mij echt ‘ME-TIME’. Als ik op deze bewogen periode terugkijk, voel ik me nu veel zelfverzekerder, sterker, emotioneel stabieler en heb ik minder lichamelijke klachten als hoofdpijn en rugpijn. Dankjewel Marleen voor alles wat je voor mij hebt kunnen betekenen! Ik ben je heel dankbaar! (Petronella)