Geen ingewikkelde dure constructies.  Wij gebruiken de technologie!

Wij heten het ACE technologie:

Awareness - Consciousness - Energy

 

Via deze behandeling wordt jouw energieveld opgeladen en verbonden met de hoogste frequentievelden, de Allesomvattende Bron.

Deze behandeling stimuleert je eigen zelfhelende vermogen waardoor je volledig ontspant, je in je eigen kracht staat, en je herstelt je fysieke, emotionele en mentale balans.  Nadat jij je balans terug gevonden hebt, worden je fysieke, emotionele, mentale en spirituele vermogens verder bevorderd totdat je terug bent bij je oorspronkelijke blauwdruk.  Je wordt weer je échte zelf, ontdaan van alle blokkerende persoonlijkheidskenmerken die je leven en je gezondheid verstoren.

De weg naar totale gezondheid ligt open: een ware transformatie van angst naar liefde, van pijn naar vreugde.

 

 

Is je lichaam uit balans?

Onevenwichtigheden en stress treden op als gevolg van interne en externe factoren.  In normale omstandigheden kan je lichaam zich ontspannen en zichzelf perfect herstellen.  Maar als het lichaam zozeer uitgeput geraakt, lukt het niet meer voor je lichaam om zich op een natuurlijke wijze te herstellen.

Disbalans → Stress → Aanhoudende Stress → Ziekte → Chronische Ziekte

 

 

De Allesomvattende Bewustzijnsenergie en de ACE MEF Jet

De kracht van de ACE MEF Jet is dat op de energie golven die het voortbrengt, het Allesomvattende Bewustzijnsenergie werd "geplakt".  De Allesomvattende Bewustzijn Energie heeft een snelheid van 4 miljoen km per seconde.  Dwz dat de Allesomvattende Bewustzijnsenergie 13 keren sneller is dan de lichtsnelheid (= 300 000 km per seconde).

Door de Allesomvattende Bewustzijnsenergie kan de heling plaatsvinden tot op het cel- en het DNA niveau.  Je lichaam krijgt de kans om los te laten wat niet overeenkomt met zijn meest natuurlijke staat van gezondheid en heelheid.  Al de blokkades in je wezen worden op alle niveau's zijnde lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel, opgeheven.  M.a.w. geeft de ACE MEF Jet je lichaam de mogelijkheid om zich op een holistische wijze te herstellen en terug te brengen naar zijn oorspronkelijke blauwdruk.

De meer wetenschappelijk uitleg vind je helemaal onderaan deze pagina.

 

 

De ACE MEF JET helpt om

  alle cellen van je lichaam naar een optimale gezondheidstoestand te brengen

  het zelf-genezend en regenererend vermogen van je lichaam te activeren door deprogrammering

  de bronenergie te activeren die in alles en iedereen aanwezig is

  de hoog geladen plasmagolven te genereren die door je cellen tot op DNA niveau opladen en je geest versterken

  je cellen te verjongen (de telomeren worden langer)

  je verborgen potentieel te ontplooien en zo je ongebruikte zintuigen te activeren

  je gevoeligheid voor subtiele energie te verhogen

  de elementen, het leven, mensen, dieren, planten, kristallen, ALLES naar het hoogste niveau van bewustzijn te brengen

 

 

Lichtstraler

Je kan ook geholpen worden met de Lichtstraler.  Terwijl je rustig ontspant en de helende energie door je heen laat gaan, ga ik je chakra's, gewrichten en pijnpunten bestralen met de Lichtstraler.

Deze toorts verhoogt de frequentie van de plek waarop ze gericht wordt tot het Allerhoogste Bewustzijn (ACE).

Heel het lichaam, het huis, huisraad, dieren, planten, tuin, ... worden naar de hoogste frequentie gebracht.
Alles wat niet overeenkomst met het Hoogste Bewustzijn wordt gewoonweg verwijderd.

 

 

Mijn ervaring

Dit is iets dat je dient te ervaren.

De eerste keer dat ik zelf met de ACE MEF Jet in aanraking kwam, was het puur uit nieuwsgierigheid.  Bij de 1ste sessie, ervaarde ik een heling op mijn botstructuur: wervels en discussen die versleten waren, botten die ik ooit gebroken had, ...

Bij de 2de sessie kreeg ik een heling op mijn rechter heup die al maanden pijnlijk was.

Ik was zo verbaasd van het resultaat, dat ik er helemaal enthousiast van werd, en dit met je wil delen.  Want jij hebt ook het recht om in de best mogelijk gezond lichaam te leven.

Het is gemakkelijker om een fijn leven te hebben wanneer je lichaam gezond is.
Het is gemakkelijker om aan je bewustzijnsgroei te werken wanneer je lichaam meewilt.

Lichamelijke pijn en moeilijkheden weerspiegelen altijd innerlijke conflicten, pijnen en angsten.  Eenmaal dat je lichaam begint zich te herstellen, dankzij de ACE MEF Jet, zullen we ook aandacht geven aan je emotionele en mentale pijnen.

Deze drie aspecten: fysiek, emotioneel en mentaal worden tegelijkertijd en in harmonie aangepakt.  Op deze manier voltrekt je genezing zich veel evenwichtiger dan wanneer je je op slechts één aspect van jezelf richt.

(Zie andere getuigenissen helemaal onderaan deze pagina)

 

 

Hoe

Na een kort gesprek en het opstellen van jouw persoonlijk energiekaartje (wenskaartje), het meten van de chakra's en de kracht/stabiliteit spiertest,  brengen we je via Healing met de ACE - MEF tools naar je innerlijke genezer, de plek van jouw unieke potentieel van waaruit alles mogelijk is.

Deze krachtige tools reinigen je auraveld van negativiteit die je hebt gecreëerd of opgeslagen, je energiefrequentie stijgt, je kracht en stabiliteit worden versterkt, en het verhoogd jouw potentieel. Je lichaam doet het allemaal zelf.

Het is Gezondheid tot op celniveau en gaat daar zelfs aan voorbij...  Hoe meer blokkades je mag of kan verwijderen, hoe dichter je bij jouw authentieke zelf komt, bij je oorspronkelijke blauwdruk.

Let op deze sessies zijn niet aangewezen voor mensen met een pacemaker, een pijnpomp, en een insuline pomp!

 

 

Interesse?

De sessies zijn altijd op afspraak

Locatie: Honsdonkstraat 11 te Tremelo

Prijs individueel: De eerste behandeling met intake gesprek + opstellen kaart + Jet + lichtstraler + energiemeting met pendel en spiertest = 130 € 

Vervolgbehandeling van 1 uur => 85 €

 

Er is ook de mogelijkheid om als koppels/ouder-kind te komen

De eerste behandeling met intake gesprekken + opstellen van de kaarten + Jet + lichtstraler + energiemetingen met pendel en spiertesten vóór en na de sessie = 260 euro

 

Je kan je behandeling ter plaatse cash betalen of via een overschrijving een week vóór je afspraak met vermelding van de datum van je behandeling.

 

 

PS:  De Jet kan eveneens worden ingezet om de gezondheid van je huisdier te verbeteren.  Ook voor je huisdier mag je mij contacteren. Andere prijs voor huisdieren.

 

 

 

MEER UITLEG OVER DE ACE MEF JET EN DE LICHTSTRALERS

ACE = Allesomvattend Bewustzijn - Bewustzijn - Energie

MEF = Manifestatie - Verrijking - Vervulling

We gebruiken tools die door de lichtkrachten werden doorgegeven aan Dr. Ramesh om de mensheid te helpen evolueren.  
Zo geraak je sneller doorheen de aardse "lessen" of zielenprogramma's die jouw ziel heeft gekozen.

De Jet en alle andere tools zijn creaties van Dr. S. K. Ramesh die ik kan toepassen om het licht van mensen te helpen ontbranden, te helpen "wakker" maken, te helpen ont-mantelen.  Want wij mensen hebben veel sluiers die ons goddelijk zijn onderdrukken.

Dr. Ramesh kreeg tijdens zijn coma de opdracht door om op Aarde een ruimte te laten maken waar de Bron wordt nagebootst (geen menselijk tussenkomst, geen geluid, licht, lucht, ... NIETS).

Deze ruimte is als het hoogste bewustzijn – THE AWARENESS – het is een plaats waar de bron ‘bestaat’.  Wanneer hij wat dingen in die ruimte plaatst, worden deze dingen gedeprogrammeerd naar hun oorspronkelijke staat – permanent – en zijn ze drager van dat hoogste bewustzijn.

Alle voorwerpen die in die ruimte gelegd zijn geweest zijn doordrongen met het Allesomvattende Bewustzijn, het allerhoogste bewustzijn.  Breng je mensen, dieren, planten, kristallen, daarmee in contact, dan evolueren ze naar hun hoogste bedoeling.  Waarom?  Omdat het bewustzijn in onze cellen met deze energie resoneert, en al onze cellen zeggen: "ik wil zo zijn".  Daarop beginnen alle cellen te regenereren, te genezen , te transformeren ... tot wat ze bedoeld zijn te zijn.  Ballast en geblokkeerde energie worden vrijgemaakt.

De scalar waves gaan door alles heen en tot het einde van het multiversum.  Daarom kan iedereen die afgestemd is het ook voelen.  Wanneer je het niet voelt, betekent dat dat je het contact met je lichaam wat verloren bent, maar het werkt sowieso!  Dat voelen komt wel wanneer dat contact wordt hersteld. 

Geen tussenkomst van de therapeut, want het wekt de genezer en de leraar binnenin jou.  Je doet het werk helemaal alleen.  Na verloop van tijd krijgen mensen informatie van diep vanuit zichzelf, diep verborgen emoties komen naar buiten om te transformeren, het lichaam wordt jonger, etc.

De objecten, op deze manier “bewerkt”, helpen mensen om te helen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.  Deze tools worden ACE-MEF tools (Awareness Consciousness Energy gives you Manifestation Enrichment Fulfilment) genoemd.

Hulpmiddelen zijn bijvoorbeeld: sjaals, de Space Jet en de lichtstralers die we tijdens de therapie gebruiken.  Deze tools zijn doordrongen van awareness.

 

 

De ACE Jet

Het speciale van de Jet is dat die energie opwekt door de ionisatie (loskomen van verbindingen geeft de energie van de verbinding vrij).  Op die energie wordt ACE gezet.  Dàt is de meerwaarde. 

We stellen vast dat de ACE MEF Jet alle levende organismen, planten, dieren, mensen, enz. op alle niveaus verrijkt, optimaliseert en harmoniseert.  Dit wil zeggen dat de Jet over het vermogen beschikt om het cel geheugen om te keren en op die manier kan bijdragen tot cel verjonging.

Terwijl je bij de Jet ligt, worden al je cellen opnieuw naar een gezonde toestand gebracht door jouw zelfgenezend vermogen op een natuurlijke manier te stimuleren.  Hierdoor kan je lichaam makkelijker loslaten wat er ooit aan blokkades is gecreëerd en wat niet overeenkomt met je oorspronkelijke blauwdruk.
Zoals in al mijn manier van werken, je hoeft hier ook niet alle oorzaken van vastgehouden conflicten bewust te kennen.

Het ACE MEF Jet werkt ook op afstand tot zelfs aan het einde van het multiversum!

 

 

Wat zijn de voordelen van de Jet?

  Alle cellen van het lichaam naar een optimale gezondheidstoestand te brengen, door het losweken van belemmerende patronen (het lichaam doet het zelf!)

  Het zelfgenezend en dus regenererend vermogen van het lichaam te activeren

  Deprogrammering in te zetten van bestaande belemmerende downloads (epigenetisch, karmisch, levenservaringen, overtuigingen)

  De bronenergie te activeren die in alles en iedereen aanwezig is, de vibratie te verhogen

  De hoog geladen plasmagolven te genereren die onze cellen tot op DNA niveau opladen en onze geest versterken

  Onze cellen te verjongen (verlengen telomeren)

  Het lichaam te detoxen

  Ons verborgen potentieel te ontplooien en zo onze ongebruikte zintuigen te activeren

  Onze gevoeligheid voor subtiele energie te verhogen

  Verhoogt spieruithoudingsvermogen, herstel na sporten te versnellen

  Fysiek herstel te versnellen (breuken, wonden, ..)

  De emotionele en mentale balans te bevorderen, harmoniseren

  Creativiteit en productiviteit te verhogen

  Bescherming te bieden tegen EMF straling

  De elementen, het leven, mensen, planten, dieren en eigenlijk ALLES naar het hoogste niveau van bewustzijn te brengen

♥ ♥  MAAR DE SPACE JET WERKT OOK OP AFSTAND TOT AAN HET EINDE VAN HET MULTIVERSUM !

 

De ACE MEF Jet zorgt, m.a.w., voor een verhoogd potentieel in elk van ons.

Zowel de Jet als de Lichtstralers kunnen gebruikt worden om een persoon, maar ook een hele gemeenschap te helen.  Hetgeen die toestellen uitstralen, kan van de ene kant naar de andere kant door de Aarde reizen zonder aan kracht te verliezen.

Wanneer je je 100% ACE potentieel hebt bereikt en kunt behouden, wordt je zelf een generator met de Allesomvattende Bewustzijnsenergie waardoor je aanwezigheid alleen al een helend effect heeft op je omgeving.  Dit wisten de oude yogi's ook.  Daarom word er in de yoga gezegd dat alleen al de aanwezigheid van een grote guru, de leerling heelt en diens potentieel verhoogt.

 

 

Dr. Vlail Kaznacheyev

Deze Russische wetenschapper heeft aangetoond dat wanneer er een voortdurend geordende substructuur van buitenaf toegevoegd wordt in het potentieel van de cel, zal het potentieel van de cel geleidelijk aan zich "opladen" met dat patroon.  M.a.w. wordt in dit geval het elektromagnetisch veld van het ziekteproces teruggedraaid in de tijd, waardoor er heling plaatst vindt.

Het resulteert in wat de mensen ervaren bij het gebruik van ACE MEF Jet.
Dit is wat ook gebeurt bij het gebruiken van de tools die Dr. Ramesh ontworpen heeft en die in de praktijk Go for Healing gebruikt worden. 

Het helingsysteem in ons lichaam is een cellulair regeneratiesysteem.  Elke cel heeft een ingebouwd herstel- en onderhoudssysteem.  Dit systeem gebruikt scalaire golven én elektromagnetische golven.

De Jet gaat, tegelijk met het ioniseren van de ruimte, de scalaire golven én de elektromagnetische golven van alle elementen in de kamer activeren.  Zowel levende als niet-levende elementen in de ruimte worden geactiveerd.  De Jet gebruikt deze golven om beschadigde cellen, organen en weefsels te herstellen.  Elke cel wordt in de tijd teruggebracht naar de staat van oorspronkelijke gezondheid (= blauwdruk).

 

♥  op de scalaire en andere golven worden triggers gezet én getransporteerd om ACE in levende wezens te activeren.

Dit is de meerwaarde van onze ACE Jet en de Lichtstralers!

 

Mail me via het contactformulier wanneer je het wenst te ervaren!

 

 

Klik op deze link als je nog meer wilt weten over de wetenschap achter de ACE MEF Jet

 

Easy Facebook Like Button

Getuigenis

Getuigenis

Ik heb verschillende chronische ziektes. Alle gewrichten en pezen zijn ontstoken en doen al jaren pijn. Ik ben bij Marleen gegaan voor een behandeling met de ACE MEF Jet. Na de eerste behandeling voelde ik mij goed. 's Anderendaags had ik meer pijn, maar de dag daarop was 80% van mijn pijn weg! Verbluffend ! We zijn nu een paar maanden verder: mijn bloedwaarden zijn perfect en mijn longcapaciteit is vergroot dankzij de ACE Jet behandelingen ! Ik voel me nu veel beter in mijn vel dan ik ooit ben geweest en als een extraatje: ik zie er ook jonger uit. (Merksem)
Getuigenis

Getuigenis

Bedankt Marleen dat je mij overtuigde om ACE Jet sessies te doen ! Na een paar sessies vroeg je me: "Wat voelde je?" Mijn antwoord was onveranderlijk: "Niets." Ik bleef sceptisch. Tot de dag dat de mensen om me heen me erop wezen dat ik niet meer op zoek was naar mijn woorden. Mijn spraak was weer duidelijk geworden. Daarnaast kon ik zonder mijn hoortoestellen een gesprek met vrienden volgen ! Op mijn 79ste voel ik me weer sterk en goed in mijn vel. Ik vraag me af: zouden de energetische behandelingen het medicijn van morgen zijn? Met dankbaarheid, nogmaals bedankt Marleen. (Baal)