MED BEDS? Het bestaat ook in België!

Hier kan je gebruik maken van deze technologie om jezelf te helen!

 

 

Via deze behandeling wordt jouw energieveld opgeladen en verbonden met de hoogste frequentievelden, de Allesomvattende Bron.  Deze behandeling zorgt voor volledige ontspanning, versterking van het eigen kracht, herstel van de emotionele balans, ook je fysieke en mentale vermogen wordt bevorderd.

Je wordt weer je échte zelf, ontdaan van alle blokkerende persoonlijkheidskenmerken die je leven en je gezondheid verstoren.  Je healing begint.

De weg naar totale gezondheid ligt dan open: een ware transformatie van angst naar liefde, van pijn naar vreugde.

 

 

Is je lichaam uit balans?

Onevenwichtigheden en stress treden op als gevolg van interne en externe factoren.
In normale omstandigheden kan je lichaam zich ontspannen en zichzelf perfect herstellen.  Maar als het lichaam zozeer uitgeput geraakt, lukt het niet meer voor je lichaam om zich op een natuurlijke wijze te herstellen.

Disbalans → Stress → Aanhoudende Stress → Ziekte → Chronische Ziekte

 

 

Wat doet de ACE Jet?

De ACE Jet is een klein toestel dat scalaire golven uitstuurt.  Scalaire golven, kwantumvelden, longitudinale golven, tachyonenveld, non-hertziaanse veld, of Teslagolven.  Allemaal benamingen om hetzelfde te benoemen. 

Scalaire golven zijn twee tegengestelde ruimtelijke golven die in het tijdsdomein niet te meten zijn, waardoor men dan spreekt van het nulpunt.

De eigenschappen van scalaire golven zijn:

  ze zenden informatie door
  ze brengen energetische veranderingen al zenden ze geen energie door
  ze zijn 109x sneller dan de lichtsnelheid
  ze dringen door alle materie door
  ze bestaan in alles wat er bestaat: steen, planten, mens, dier, universa, enz.

 

Het is binnen het nulpunt, het kwantumveld, die de ACE Jet creëert dat de heling tot op het celniveau in je lichaam kan plaatsvinden.

De scalaire golven worden door je lichaam herkent als de meest zuivere energie.  Hierdoor krijgt je lichaam de kans om los te laten wat niet overeenkomt met zijn meest natuurlijke staat van gezondheid en heelheid.

Dankzij de scalaire golven worden de blokkades in je wezen opgeheven op alle niveau's zijnde lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel.

M.a.w. met de ACE Jet krijg je een holistische behandeling.

 

 

Mijn ervaring

Dit is iets dat je dient te ervaren.

De eerste keer dat ik zelf met de ACE MEF Jet in aanraking kwam, was het puur uit nieuwsgierigheid.  Bij de 1ste sessie, ervaarde ik een heling op mijn botstructuur: wervels en discussen die versleten waren, botten die ik ooit gebroken had, ...

Bij de 2de sessie kreeg ik een heling op mijn rechter heup die al maanden pijnlijk was.

Ik was zo verbaasd van het resultaat, dat ik er helemaal enthousiast van werd, en dit met je wil delen.  Want jij hebt ook het recht om in de best mogelijk gezond lichaam te leven.

Het is gemakkelijker om een fijn leven te hebben wanneer je lichaam gezond is.
Het is gemakkelijker om aan je bewustzijnsgroei te werken wanneer je lichaam meewilt.

Lichamelijke pijn en moeilijkheden weerspiegelen altijd innerlijke conflicten, pijnen en angsten.  Eenmaal dat je lichaam begint zich te herstellen, dankzij de ACE MEF Jet, zullen we ook aandacht geven aan je emotionele en mentale pijnen.

Deze drie aspecten: fysiek, emotioneel en mentaal worden tegelijkertijd en in harmonie aangepakt.  Op deze manier voltrekt je genezing zich veel evenwichtiger dan wanneer je je op slechts één aspect van jezelf richt.

 

Let op deze sessies zijn niet aangewezen voor mensen met een pace maker!

 

 

Interesse?

De sessies zijn altijd op afspraak

Adres van de praktijk: Honsdonkstraat 11 te Tremelo

Prijs individueel: de eerste behandeling met intake gesprek en opstellen kaart duurt +/- 1u30
112 € – vervolgbehandelingen duren +/- 1u: 80 €

Prijs voor koppels/ouder-kind: de eerste behandeling met intake gesprek en opstellen kaarten duurt +/- 1u30:
192 € – vervolgbehandelingen in duo's duren +/- 1u: 160 €

 

 

PSS:  De Jet kan eveneens ingezet worden om de gezondheid van je huisdier te verbeteren.  Ook voor je huisdier mag je mij contacteren. Andere prijs voor huisdieren.

Easy Facebook Like Button