NIEUW vanaf mei 2021

 

MED BEDS? Het bestaat ook in België!

Hier kan je gebruik maken van deze technologie om jezelf te helen!

 

 

Onevenwichtigheden en stress treden op als gevolg van interne en externe factoren.
In normale omstandigheden kan je lichaam zich ontspannen en zichzelf perfect herstellen.  Maar als het lichaam zozeer uitgeput geraakt, lukt het niet meer voor je lichaam om zich op een natuurlijke wijze te herstellen.

Disbalans → Stress → Aanhoudende Stress → Ziekte → Chronische Ziekte

 

 

Voel je dat je lichaam uit balans geraakt, of is het al uit balans?

De ACE MEF Jet is een toestel die de omgeving ioniseert en tegelijkertijd stimuleert dit het helingsvermogen van je lichaam tot op het celniveau.  Alles wordt naar het hoogste frequentie gebracht waardoor hetgeen dat niet overeenkomt met het hoogste bewustzijn verwijderd wordt.

De ACE Jet stuurt golven van energie uit die je lichaam herkent als de meest zuivere energie.  Hierdoor krijgt je lichaam de kans om los te laten wat niet overeenkomt met zijn meest natuurlijke staat van gezondheid en heelheid.

 

 

Mijn ervaring

Dit is iets dat je dient te ervaren.

De eerste keer dat ik zelf met de ACE MEF Jet in aanraking kwam, was het puur uit nieuwsgierigheid.  Bij de 1ste sessie, ervaarde ik een heling op mijn botstructuur: wervels en discussen die versleten waren, botten die ik ooit gebroken had, ...

Bij de 2de sessie kreeg ik een heling op mijn rechter heup die al maanden pijnlijk was.

Ik was zo verbaasd van het resultaat, dat ik er helemaal enthousiast van werd, en dit met je wil delen.  Want jij hebt ook het recht om in de best mogelijk gezond lichaam te leven.

Het is gemakkelijker om een fijn leven te hebben wanneer je lichaam gezond is.
Het is gemakkelijker om aan je bewustzijnsgroei te werken wanneer je lichaam meewilt.

Lichamelijke pijn en moeilijkheden weerspiegelen altijd innerlijke conflicten, pijnen en angsten.  Eenmaal dat je lichaam begint zich te herstellen, dankzij de ACE MEF Jet, zullen we ook aandacht geven aan je emotionele en mentale pijnen.

Deze drie aspecten: fysiek, emotioneel en mentaal worden tegelijkertijd en in harmonie aangepakt.  Op deze manier voltrekt je genezing zich veel evenwichtiger dan wanneer je je op slechts één aspect van jezelf richt.

 

 

Interesse?

De sessies zijn altijd op afspraak

Adres van de praktijk: Honsdonkstraat 11 te Tremelo

De eerste sessie duurt +/- 1u30

Nadien duren de sessies 1 uur

 

 

PS:  De Jet kan eveneens ingezet worden om de gezondheid van je huisdier te verbeteren.  Ook voor je huisdier mag je mij contacteren.

 

Easy Facebook Like Button