Liefde begint bij jezelf!

Liefde begint bij jezelf!

Liefde.  Verbinding.

Deze woorden horen we nu meer en meer.  Dit is niet verbazingwekkend aangezien deze de kernwoorden zijn van het Waterman Tijdperk.  Dit nieuw Tijdperk is het tijdperk van het hart chakra.

Maar hoe kan je in liefde je verbinden met anderen als je nog in strijd bent met jezelf en je verleden?  De eerste persoon met wie je een liefdevolle verbinding dient aan te gaan is met jezelf.  De rest zal dan vanzelf volgen.

Om je met anderen in zuiverheid te kunnen verbinden is het belangrijk om oude emoties, zoals angstboosheidpijn, en verdriet uit je systeem te zuiveren.

Deze online cursus legt de focus op je hartchakra.  Elke helingsmeditatie helpt je om laag per laag je systeem te zuiveren van oude ballast en patronen, zodat je bewust en vertrouwend op je intuïtie nieuwe keuzes kunt maken vanuit de liefde voor jezelf.  Dit zal een hemelsbreed verschil maken, en zal je leiden naar meer geluk en welbevinden!

 

 

Wat leer je in deze cursus?

   een meditatie om emoties uit het verleden op een zachte wijze te helen

   een meditatie om je woede uit je kindertijd te helen

   een meditatie voor een gewond/gebroken hart te helen.  Velen zijn gescheiden en hun hart is gebroken.  Een emotionele hartpijn of een ledematen verliezen wordt door het lichaam als hetzelfde ervaren.

  een vredig hart meditatie

  een dankbaarheidsoefening

 

 

In het werkboek worden

  Elke meditatie wordt in detail uitgelegd

  De tijdspanne per meditatie gegeven want een juiste tijdspanne is enorm belangrijk

  Welke de positieve effecten zijn van elke helingsmeditatie

 

 

Samengevat je krijgt in deze online cursus

  levenslang toegang tot 7 video’s

  een werkboek

  toegang tot een gesloten Telegram groep waarin je je vragen kunt stellen

  je krijgt nog extra begeleiding via de Telegram groep

 

 

Dit zeggen de deelnemers

Dankzij deze meditatie reeks heb ik weer vrede en rust in mijn hart gevonden.  Bij iedere meditatie voelde ik mij een stap vooruit gaan.

 

Ik heb er veel aan gehad: er is een pak van mijn hart gevallen door de verschillende meditaties.  Er is nu ruimte in mijn hart ; de zwaarte die ik voorheen in mijn hart voelde is nu weg.  Het is voor mij een aangename verrassing geweest om te merken dat er eigenlijk wel best veel goeds in mijn leven is.

 

Deze hart healing reeks werd mij aanbevolen door mijn psycholoog.  Sinds ik deze meditaties volg, ben ik niet meer boos (zelfs mijn kinderen zeggen mij: "mama, je bent niet meer boos!"), slaap ik beter en voel mij beter in mijn vel.  Deze meditatie reeks is echt een aanrader!

 

 

Praktisch

Locatie: bij jou thuis

Wanneer: wanneer het voor jou past

Jouw investering is €70

Om de cursus "Liefde begint bij jezelf!" te kopen, klik je hieronder op de knop "Inschrijven". 

 

 

Evenement-informatie

Prijs per persoon €70
Locatie Online

Easy Facebook Like Button