Een labyrint heeft iets magisch.  Het is een oeroud archetypisch symbool dat al millennia over de hele wereld gevonden wordt. In vele culturen wordt het labyrint gezien als een weergave van je levensweg. 

De eerste keer dat ik een labyrint bewandelde, was ik stomverbaasd van de inzichten die het mij bracht in een zeer frustrerende en weerkerende situatie.
Het bewandelen van een labyrint helpt je om inzichten en antwoorden te krijgen op je vragen.  Het zal zich op termijn uiten in anders denken, voelen en aanvoelen.  De veranderingen vinden op een heel natuurlijke en geleidelijke manier plaats.

Het is niet alleen het labyrint dat belangrijk is.  De omgeving is eveneens belangrijk.  De omgeving kan je signalen geven waardoor je een "aha" moment kan hebben.

Het labyrint waar ik je naartoe breng, is geplaatst op de leylijnen die door de Aarde lopen.  In vroegere tijden werden de leylijnen, "drakenpaden" genoemd.  M.a.w. dit labyrint is heel krachtig en zal je ritueel ondersteunen.

Wanneer je uit het labyrint wandelt, ga je in stilte je inzicht verankeren in een voorwerp dat je intuïtief versiert.  Ik breng het materiaal mee, maar voel je vrij om zelf ook versiermateriaal mee te brengen als je dit wenst.

Nadat iedereen gedaan heeft, is er gelegenheid tot het delen van inzichten en ervaringen.

 

 

Praktisch

Wanneer: 15/5 ; 25/6 ; 21/8

Tijd: 14u tot ... iedereen het labyrint bewandeld heeft en zijn anker gemaakt heeft

Meebrengen:
* 1 handdoek voor het geval je het labyrint op blote voeten bewandelt
* 1 stranddoek
* 1 fles water
* aangepast kledij (ook voor als het licht regent)
* pen en papier

Prijs: €36 (cash ter plaatse te betalen vóór aanvang van het ritueel)

Inschrijven via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De plaats van de afspraak zal bij de inschrijving medegedeeld worden

 

 

Easy Facebook Like Button