Vroeg of laat verliezen we een dierbare (mens en/of dier).  We lijden door dit groot verlies en gaan door een donkere periode.

Sommige onder ons krijgen een teken of voelen de aanwezigheid van de dierbare die naar de andere kant is gereisd.  Al is het meestal een troostrijk ervaring, durven velen hier niet over te praten, bang dat ze gek worden of voor gek verklaard worden. Nochtans dit verschijnsel is helemaal niet abnormaal.

Ik ga je in vogelvlucht schetsen hoe ik tot voorouderlijke healing en zielenbegeleiding toe gekomen ben.

 

 

Hoe kom ik daar aan?

Goh, het is een lang en onbewuste weg geweest.

Het begon tijdens de eerste nacht dat ik alleen ging wonen.  In 1987.  Ik was toen 23.

De twee eerste nachten die ik mijn appartementje doorbracht werd ik zo ziek als maar zijn kan terwijl ik overdag helemaal niet ziek was.  Noch er voor.  Noch er na.  De week daarop ging ik met mijn ouders op vakantie.  Niets aan de hand.  Kwam ik terug in mijn appartementje, terug zó ziek als iets.

Op dat moment wist ik zeker dat er iets aan de hand was.
De vroegere eigenares was in het appartement gestorven na een periode van ziek zijn.

Ik heb mijn territorium opgeëist en haar gezegd dat ze naar het Licht mocht gaan.  Dit was nu mijn plek!

Dit was mijn allereerste contact met overgegane zielen die dicht bij ons blijven.

Later doorheen de jaren ben ik overledenen (mens en dier) meermaals tegengekomen.  Soms zag ik ze met mijn fysieke ogen, soms met het 3de Oog, soms was het voelen, weten of rieken.

Voor mij was het een gewoon iets wat ik niet de moeite vond om erover te praten.

Ik heb me ook nooit bang gevoeld.

 

 

Een aantal jaren geleden,

ging ik door een diepgaande transformatie.

Ik kreeg bijna wekelijks een droom over een overgegane ziel die op een gewelddadige wijze was gestorven.  Ik moest wel iets doen want die dromen waren zo echt dat ze sterk op mijn gemoedstoestand werkten.  Ik werd er echt depressief van.

Na een tijd besefte ik dat ik healings op mezelf moest doen om hen te helpen.  De ene was geheeld, en ik kreeg het verhaal van een andere overledene voorgeschoteld.  Dat proces duurde ongeveer 1 ½ jaar.

Toen dat proces gedaan was, ging ik met mijn nichtje voor een paar dagen op vakantie.  Zonder dat het mijn bedoeling was, gleed ik elke nacht in trance.  Er werd mij duidelijk gevraagd om met de overledenen samen te werken.

2 Weken later ging ik naar een lezing van een Indiaan die over zijn voorouders sprak (*).  Toen ik hem er over hoorde praten, vielen de puzzelstukjes op hun plaats en brak mijn laatste weerstand.

 

 

En nu

Ondertussen heb ik talrijke voorouderlijke healings en zielenbegeleidingen gedaan, maar het is pas vandaag dat ik er officieel mee naar buiten kom.

Ik weet dat veel mensen met dit soort healing baat zullen hebben of die zelf een ervaring hebben (gehad) met een overleden dierbare.

Heb jij je ervaring nog nooit gedeeld omdat je bang bent voor de reacties van mensen?

Kom nu uit je isolement: aarzel niet om in je pen te kruipen en me deelgenote te maken van jouw ervaring met een dierbare overledene, of maak een afspraak.

Ik lees / hoor graag jouw verhaal.

 

 

 

Lees ook  Je voorouders: de missing link

 

Vind je dit artikel interessant?
Mag ik je vragen om het door te sturen naar je vrienden, familie, kennissen?
En/of plaats een dikke duim hieronder :-)
Dankjewel!
laughing 

 

In dit gratis e-Book, "Ken de waarheid over je voorouders, waardoor je leven soepel verloopt", lees je:

  wie je voorouders zijn
  waarom het belangrijk is om hen te erkennen
  waarom zij jou nodig hebben
  waarom heb jij hen nodig

En natuurlijk ook, wat kan jij doen om de energieblokkade die in jouw familie is, en die jou belet om een gemakkelijk en gelukkig leven te leiden, te deblokkeren zodat de vrij gekomen energie beschikbaar is voor jou.

Ja, ik wil dit gratis e-boek!

 

 

Easy Facebook Like Button