15 maart 2023 

 

64% van de Belgen zijn financieel kwetsbaar

Ik weet dat ik mij op een gevoelig terrein begeef door over "Geld" te schrijven.  Al helemaal in de spirituele sfeer.  Maar of je het nu wilt of niet, geld speelt nog altijd een rol in onze maatschappij.  Je staat elke morgen op om naar je werk te gaan om op het einde van de maand je loon te ontvangen.

Volgens een recente studie(*), is anno 2023 64% van de Belgen financieel kwetsbaar ! 

Sommige mensen lijken geld aan te trekken en weten hoe evenwichtig mee om te gaan (12% van de bevolking)

De meeste mensen hebben altijd te weinig geld.  
Anderen trekken het geld wel aan, maar verliezen het even zo snel als het aankomt.
En dan heb je diegenen die lijken altijd opnieuw te moeten beginnen.

Dat laatste is het geval van mijn klant.

Ze krijgt nooit het loon dat ze eigenlijk zou mogen verdienen gezien haar capaciteiten, ervaringen en leeftijd.  Daarnaast hebben haar ex-vrienden haar financieel geplunderd zodat ze letterlijk elke keer weer met niets meer achter blijft.

Geld, verraad, verlies van werk, opkomen voor jezelf, voor je eigen onderhoud kunnen zorgen, zijn allemaal thema's van het buikchakra.  Soms is puur op het niveau van het chakra werken niet voldoende.

 

Geldproblemen zijn altijd een symptoom

van hetgeen zich onder de oppervlakte afspeelt

 

 

Je voorouders

Tijdens de voorouderlijke healing bleek dat bij een bepaalde bloedlijn van mijn klant verschillende trauma's waren i.v.m. geld.  Haar voorouders bleken welgestelde mensen te zijn geweest, maar door omstandigheden die buiten hun toedoen waren, waren ze alles kwijt geraakt. 

Toen we na de voorouderlijke healing de mogelijke overtuigingen bespraken die uit de trauma's van haar voorouders voortvloeiden, kon de klant onmiddellijk de link leggen met de rol die geld speelt in haar eigen leven.

Door de trauma's die haar voorouders hadden, is er binnen die bloedlijn de overtuiging gegroeid dat je vooral niet veel geld mag hebben want je verliest het toch altijd. Die overtuiging is van generatie op generatie doorgegeven geweest tot bij mijn klant.

Nu dat die overtuiging ontmanteld is en de pijn van haar voorouders geheeld is, kan de klant een betere en een evenwichtige houding t.o.v. geld ontwikkelen.

 

 

Voorouderlijke Healing

Tijdens een voorouderlijke healing wordt de pijn of het trauma belicht dat nu klaar is om geheeld te worden.  In dit geval was het thema "geld" dat bij deze klant geheeld mocht worden.

Is geld een thema dat steeds weer naar boven komt ondanks alles wat je al gedaan hebt om dit te helen?
Wil je naar die 12% Belgen die een gezond en evenwichtige relatie tot geld hebben, evolueren?

 

Ik maak een afspraak voor Voorouderlijke Healing

 

 

 

(*) https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2023/03/02/twee-op-drie-belgische-gezinnen-is-niet-financieel-weerbaar/

Easy Facebook Like Button