8 december 2022

 

Liever audio blog?  Je kunt deze blog beluisteren op:
* Soundcloud
* Rumble
* Spotify

 

 

De belangrijkste eigenschap die we verwerven tijdens de Voorouderlijke Healing sessies

Voor diegenen die reeds bij mij Voorouderlijke Healing sessies hebben gevolgd, weten dat ik dit soort werk ontzettend boeiend vind.  En dit om verschillende redenen.

Ten eerste ik werk met mensen met een fysiek lichaam en met zielen die nog dicht bij ons staan.  Ik begeleid zowel de levende als diegenen die geen fysiek lichaam meer hebben.

Ten tweede er bestaan geen twee dezelfde familiegeschiedenissen.  Het blijft dus altijd boeiend om elk verhaal te horen en heling te brengen waar nodig is op voorwaarde dat de voorouder er om vraagt.

Maar de belangrijkste reden is dat als begeleidster en als klant we steeds meer mededogen en begrip ontwikkelen.

Waarom is dat?  We proberen ons steeds zoveel mogelijk te verplaatsen in de tijdsgeest van de voorouder die om een heling vraagt.  Wanneer we vanuit dit perspectief kijken i.p.v. met de ogen van de mens uit de 21ste eeuw, kunnen we meer begrip opbrengen voor de acties en reacties van de voorouders.

Er waren heel veel sociale beperkingen, religieuze dogmas, zware levensomstandigheden, naargelang het tijdperk was de wereld voor velen een gevaarlijke plek, er was oorlog, enz.  Al die pijnen, de drama's die in een mensenleven plaats vonden, rimpelen energetisch door tot bij jou.  Wie je bent wordt o.a. bepaald door je voorouders : door hoe ze omgingen met hetgeen het Leven hen in de schoot wierp, door hun geluk, hun ongeluk, hun drama's en trauma's, vreugde, wijsheid, kennis.

Mededogen en begrip zijn de eerste treden op weg naar heling.
Door hen te helen, heel je jezelf.

 

 

Wat het meest gevraagd wordt door de voorouders

Vergeving

Sommige voorouders vragen om vergeving aan hun nakomeling, en natuurlijk vergeeft de nakomeling zijn voorouder.  Dat maakt deel uit van het helingsproces om de geblokkeerde energie weer vrij te laten stromen.

Maar soms breekt mijn hart wanneer we die vraag krijgen.  Bij sommige voorouders kan ik niet anders denken : "oh, gezien de omstandigheden waarin die voorouder leefde, had hij of zij weinig keus dan te handelen zoals hij deed.  Had ik het anders gedaan was ik in diezelfde omstandigheid, in dat tijdperk met die tijdsgeest?".  En heel soms is de voorouder helemaal niet schuldig aan wat er gebeurde : het overkwam hem/haar.  Het zijn meestal juist die zielen die om vergeving vragen.

Voorouders wachten soms eeuwen om vergeven te worden !  Eenmaal dat ze vergeven zijn, kunnen ze verder gaan op hun zielenpad.

 

Zegening

De tweede vraag van de voorouders tijdens de Voorouderlijke Healing, is om gezegend te worden door hun nakomeling.

In de 21ste eeuw zijn we niet meer vertrouwd met het concept "zegening", maar voor onze voorouders die meestal in een zeer katholieke en precaire maatschappij leefden, was de zegening krijgen van iemand iets zeer belangrijk en waardevol.

Een zegening heeft een beschermend effect.  Iemand zegenen is iemand iets goeds toewensen.  Een zegening geven, is een daad van liefde.

Wanneer de klant haar zegening geeft aan haar voorouder, dan voelen we de sfeer in de praktijk veranderen.  Het is alsof een zucht van opluchting door de ruimte zindert, en de voorouder is dan klaar om naar hogere sferen te vertrekken.

 

Dit zijn twee van de vele mooie momenten die we tijdens de Voorouderlijke Healing meemaken !

 

  Zijn er in jouw familie zaken die niet opgelost geraken?

  Zijn er familieruzies die al zo lang duren dat niemand nog weet waarom ze niet meer met elkaar praten?

  Zit je met emoties waarvan je niet weet waar ze van komen?

  Voel jij je geroepen om je familie en jezelf te helpen met Voorouderlijke Healing?

 

Ik maak een afspraak

 

 

 

Easy Facebook Like Button