21 september 2022

 

“Ik ben compleet”. “Ik heb alles in mij om gelukkig te zijn”.  Dit zijn vaak gehoorde zinnen, maar men zegt je niet hoe je dit kunt bereiken.  Het blijft dus bij uitspraken die je op den duur frustreren want je voelt dit niet zo aan.

Al onze talenten zijn latent in ons aanwezig en om die te gebruiken moeten we eerst bewust zijn dat ze er zijn.

In de cursus : “De Ashwamegha (r)evolutie, word je bewust van je potentieel en je gaat je talenten wakker maken zodat jij een vervullend leven kunt leiden.

 

 

Hoe maken we je latente kwaliteiten wakker?

De wetenschap van de mantra’s leert ons dat we een 60-tal accupunctuurpunten in onze mond hebben.  Wanneer we spreken maakt onze tong contact met bepaalde punten.  Onze voorouders wisten heel goed welke punten getriggerd moeten worden en in welke volgorde om een bepaalde frequentie en doel te bereiken.

In de Ashwamegha-methode maken we hier dankbaar gebruik van.  Wanneer je een bepaalde frequentie gebruikt, gaan je lichaam, je ziel en het universum hierop reageren.  Wanneer je een bepaalde trilling creëert via een mantra, en diezelfde trilling aantrekt vanuit het universum, gaat de kwaliteit die op die trilling resoneert in actie treden en kan je die inzetten om je doel te bereiken.

 

 

Dit is wat de Ashwamegha methode je leert

Er is een klank voor elk talent, kwaliteit en aspect.  Er is voor elk potentieel aspect die in jouw sluimert, een mantra die uit één woord bestaat.

We mogen niet vergeten dat we allemaal die talenten of kwaliteiten latent in ons hebben.  Gewoonlijk gebruiken we één, twee of 3 talenten of kwaliteiten, en we zijn ons van de rest niet bewust.

In deze cursus word je bewust van je 36+ potentiële aspecten.  Je maakt ze wakker zodat je ze kunt inzetten waar je maar wilt.

 

Je kunt je nog inschrijven voor de Ashwamegha (r)evolutie cursus die op 9 oktober begint.  In 3 zondagnamiddagen maak je je 36+ potentiële aspecten wakker

  zodat jij een gelukkiger leven kunt leiden ;

  waardoor jij kunt staan en opkomen voor jezelf ;

  waardoor jij je latente kwaliteiten kunt gebruiken.

Hierbij geef ik jou de link naar de Ashwamegha-(r)evolutie "Maak je volledig potentieel wakker om een vervullend leven te leiden".  Daar vind je alle informatie over de cursus.

En dit is de link om je in te schrijven.

 

 

Lees ook:

Je kwaliteiten ontwikkelen? Ontdek de power van de mantra's

 

 

 

Easy Facebook Like Button