3 mei 2022

 

 

In de tijden van Lemurië en Atlantis waren de mensen telepathisch en spraken zelden met klanken.  Naarmate het minder Lichtrijk werd, begonnen de mensen symbolen te gebruiken.  Wanneer de energie nog lager werd, gebruikten de mensen nog alleen maar de gesproken taal.  Gelukkig is er nog een taal op Aarde die nog het dichtst aanleunt bij de klanken die in die tijden werden gebruikt door de Lemuriërs en de Atlantiërs.  Een taal die ieder meditatiebeoefenaar al van gehoord heeft: het Sanskriet.  De meest krachtige mantra’s zijn in het Sanskriet.

 

 

Wat zijn mantra’s?

Mantra’s zijn oeroude klanken of woorden die uitgekozen werden door geascendeerde meesters van de fysieke en niet-fysieke sferen.  Wanneer je ze herhaald of chant met een specifieke ademhalingstechniek en handpositie (mudra) genereer je de energieën die verbonden zijn met die klank.

 

 

Je potentieel wakker maken

Om elk aspect van je potentieel te ontwaken gebruik je mantra’s.  De zuiverste klank die op Aarde is om een bepaalde kwaliteit in je wakker te maken, en die tot diep in je cellen te laten doordringen.  Dat potentieel is niet meer ergens ver weg, onbereikbaar voor jou.  Integendeel je wordt één met die kwaliteit.

 

 

Het voordeel

Door het potentieel aspect terug te brengen in het fysieke, niet alleen in je aura, maar diep in je cellen, krijg je een meer gebalanceerd leven.  Door de 36+ aspecten in jouw wakker te maken, verwijder je alle vooroordelen, alle beperkende overtuigingen die je over jezelf hebt, en alle gekende en ongekende blokkades.  Je bloeit open!

 

 

Mijn ervaring

In mijn vorig bericht vertelde ik je dat ik belemmerende overtuigingen en faalangst had om te schilderen en hoe ik de Ashwamegha-methode gebruikte tijdens mijn schilderen.

Een ander voorbeeld van toen ik nog in de bedrijfswereld werkte.  Tijdens mijn jaarlijks gesprek kreeg ik dikwijls te horen dat ik assertief was en dat ik zelfvertrouwen uitstraalde.  Sinds dat ik de Ashwamegha-methode toepas, merk ik dat mijn zelfvertrouwen diep in mijn cellen doorgedrongen is.  Ik kan het niet anders uitleggen dan zo.

Met andere woorden, de kwaliteiten die je reeds hebt, zullen dieper in jou doordringen.  Eenmaal dat die kwaliteiten diep in je cellen zitten, zal je die kwaliteiten leven na leven meenemen.

De kwaliteiten die je tot nu toe nog niet aangesproken hebt, ga je nu naar jou toetrekken om die in jou te verankeren en verder te ontwikkelen.

 

 

En nu?

Deze opleiding is uniek in zijn genre.

Grijp je kans om je ware potentieel naar jou toe te trekken.  Je gaat openbloeien en nieuwe kwaliteiten in jezelf ontdekken.

Het is jouw geboorterecht om er als Mens op Aarde te zijn.

 

 

Praktisch

Wanneer: zondag 9 , 16 en 23 oktober 2022 van 13 uur tot 17 uur

Locatie: Honsdonkstraat 11 te 3120 Tremelo

Meebrengen: pen en papier

Aantal deelnemers: 8 maximum

Telegram privé groep

Jouw investering: €350

 

 

Easy Facebook Like Button