27 april 2022

 

 

Heel de planeet evolueert van de 3de densiteit naar de 5de densiteit.  De mensheid kan niet achter blijven en moet, al is het langzaam, mee evolueren naar een hoger bewustzijn.  We slepen en rukken ons uit de matrix van 3D. 

Je kan hier deze blog als podcast beluisteren

Sommige mensen zijn reeds in de 4de en de 5de densiteit.  Anderen hebben een vurig verlangen en zijn noestig aan het ijveren om de verlichting te bereiken - soms ten koste van zichzelf door over hun grenzen te gaan. (*)

De verlichting bereiken is zeker belangrijk.  Dat gebeurt wanneer je geest en je lichaam sterk genoeg zijn om een enorme hoeveelheid Licht te kunnen houden en te laten doorstromen.

 

 

Is de verlichting bereiken het ultieme doel?

Dat denk ik niet.  Het is een belangrijke etappe in onze evolutie.  Zeker!  Maar nadien?  Wat gebeurt er dan?

Nadat we de 5de densiteit hebben bereikt, zullen we door de verschillende lagen van de 5de densiteit evolueren totdat we de 6D bereiken.  Daar ook zullen we door de verschillende lagen moeten evolueren tot we de 7D bereiken, enz.  We zullen steeds verder en verder evolueren totdat de vorm niet meer bestaat, maar alleen bewustzijn.  En dan, als pure bewustzijn zijnde, zullen we verder evolueren.

De ziel is eeuwig en evolueert steeds verder.  De ziel wilt meer ervaringen opdoen, hier op Aarde en overal in het universum.  Het universum zelf breidt zich steeds verder uit, waardoor er steeds nieuwe mogelijkheden ontstaan om ervaringen op te doen.

Ik las onlangs dat zeer geëvolueerde zielen die puur bewustzijn zijn, zich in een planeet incarneren om die ervaring te hebben.  Sommige planeten leven heel lang, anderen hebben een kortstondig bestaan (gezien in het perspectief van de eeuwigheid).

Ja, de verlichting bereiken is een belangrijke stap, maar het is niet het einde.  Het is belangrijk en tegelijkertijd is het een kleine stap in de hele evolutie van de ziel.

 

 

Wat altijd belangrijk is en zal blijven op weg naar de verlichting

  genieten van het leven dat jou geschonken is

  leer uit al je goede en slechte ervaringen

  heel je pijnen

  heel de pijnen van je voorouders

  leer wat echte liefde is

  leef volgens de universele wetten 

 

Je kan je inschrijven voor de cursus: "De nieuwe chakra uitbouw van de 5D mens: de weg naar verlichting"

 

Lees ook

Mediteren is niet zonder gevaar

 

Easy Facebook Like Button