Men wordt als Krijger geboren
Men sterft als Krijger
Er is geen ontkomen aan

De Krijger staat steeds ten dienste
Van het Hogere
Wat er ook gebeurt
Wat de mensen ook zeggen
Denken of doen
Het is een ingesteldheid die niet
Te verloochenen valt

Wanneer de Krijger door zijn knieën zakt
Door uitputting en ontmoediging
Snelt het Universum hem ter hulp

Het Universum moedigt de Krijger aan
Geeft hem inzicht in de situatie
Waarin hij verzeild is
Zodat hij, de knappe en moedige Krijger
Weer op zijn benen kan staan

Een Krijger
Dat is men in hart en ziel
Volledig ten dienste van het Hogere

 

©Marleen Crabbé
23 december 2006

 

Getuigenis

Getuigenis

Marleen is top in haar vak. Marleen bracht inzicht in het belang van juist ademhalen. Dank zij haar oefeningen ben ik erin geslaagd om na een zware dagtaak mijn hoofd vrij te maken. ‘Go for Healing’ is zeker aan te raden voor iedereen die zijn levenskwaliteit wil verbeteren en zoekt naar innerlijke rust. (Kristien)
Getuigenis

Getuigenis

Ik vind Marleen een wijze vrouw en ze is voor mij de afgelopen periode een vertrouwenspersoon, mental-/spiritual coach geweest. Ik ben van nature altijd al een gevoelig persoon en een denker geweest en dan is het heel fijn dat Marleen er voor je kan zijn met haar hele ‘zijn’.Een uurtje Marleen was voor mij echt ‘ME-TIME’. Als ik op deze bewogen periode terugkijk, voel ik me nu veel zelfverzekerder, sterker, emotioneel stabieler en heb ik minder lichamelijke klachten als hoofdpijn en rugpijn. Dankjewel Marleen voor alles wat je voor mij hebt kunnen betekenen! Ik ben je heel dankbaar! (Petronella)

Easy Facebook Like Button