24 augustus 2021

 

Lieve Vrienden,
Lieve Broeders en Zusters,

We leven in een uitdagende tijd.  Een paar stappen door de duisternis om nadien in volle glorie in het Gouden Tijdperk te stappen.  Het Gouden Tijdperk zal ongeveer 2000 jaren duren.  Het zal een periode zijn van liefde, vrede, en  harmonie.  Maar zover zijn we nog niet.

Deze chaotische tijd werd reeds lang geleden voorspeld.  Alles wat door de duistere krachten werd bedisseld en gespeeld gedurende duizenden jaren, wordt nu meer en meer in het licht gezet.  Dit brengt verwarring en chaos met zich mee.

Ik weet niet hoe het met jou gesteld is, maar dit laatste 1 1/2 jaar werd mijn wereld- en mijn kosmisch beeld helemaal door elkaar geschud en is nu totaal veranderd.  Ik heb heel veel zaken in vraag gesteld: is wat men mij geleerd heeft, wel waar?  Op wat zijn die beweringen gebaseerd?  Wie zegt wat?  Heeft die persoon/instelling baat bij dat ik geloof wat ie zegt?  Zijn de foto's die ik te zien krijg, mogelijk of getrukeerd?  enz, enz.  Dit is ook wat we moeten durven doen: zaken in vraag stellen.  Het hoofd in het zand steken, heeft nooit iemand vooruit geholpen.  Integendeel.

Vorig jaar schreef ik dat het nu de tijd is om grondig aan onszelf te werken ; om al onze angsten in de ogen te kijken en los te laten ; alle overtuigingen die in de weg staan omvormen tot overtuigingen die ons vooruit helpen ; persoonlijk- en familie karma helen.  Daar ben ik ook nog heel intens mee bezig want we kunnen steeds dieper en dieper gaan in het loslaten en het helen.  Ieder bepaalt voor zichzelf tot waar hij/zij wilt gaan in zijn/haar evolutie, en op welk tempo.(*)

Voor velen is dit een tijd van spiritueel ontwaken.  Wanneer we spiritueel ontwaken ontdekken we dat wij machtige wezens zijn!  We zijn heel krachtige wezens die eeuwenlang onderdrukt zijn geweest.  Nochtans hebben de "negatieven" (**), die alle baat hebben om de mensheid dom en slaafs te houden, een zwak punt.  Ze kunnen namelijk niet tegen het Licht op.  Ze kunnen niet tegen de Liefde op.  Liefde is het gevoel dat de mens juist zo krachtig maakt.  Wanneer je liefde zo groot is, dan krimpt de duisternis in elkaar.

Wanneer er genoeg mensen zijn die hun lichtfrequentie verhogen, m.a.w. dat hun hart zuiver is en volledig open staat, dan kunnen de donkere krachten niets anders doen dan deze planeet te verlaten, of zich naar het Licht te richten.

Men heeft ons altijd gezegd dat we nooit alleen zijn.  Dat het Hogere altijd naast ons staat.  Wel, wanneer je hart zuiver en zonder vrees is, komt er een moment dat je dat ook zult zien.  Je zult de wezens die in een hogere frequentie leven, kunnen zien en er mee kunnen praten.  Dan zal je echt kunnen ervaren dat je nooit alleen bent zelfs als je geen partner hebt, zelfs als je geen kinderen hebt, zelfs als je alleen woont.

 

 

Je lichtfrequentie verhogen doe je zo

  je angsten en je (familie)karma oplossen

  al je hartpijnen helen

  je angsten onder ogen zien

  je vrij maken van conditionering

♥  mediteren

  je omringen met liefdevolle en positief ingestelde mensen

  je omringen met mooie zaken

  luisteren naar muziek die je ziel verheft

  in de natuur wandelen, fietsen, mediteren

  dansen, zingen, plezier maken

 

 

Een eenvoudige liefdesmeditatie om je lichtfrequentie te verhogen

Bij het inademen zeg je: "Ik ben liefde" terwijl je visualiseert dat die woorden via je kruinchakra naar binnen komen.

Bij het uitademen zeg je: "Ik straal liefde uit" terwijl je visualiseert dat die woorden via je hartchakra de wereld uitgestraald worden.

Let op, richt je liefde nooit op iemand specifiek!  Je straalt liefde uit.  Meer niet.

Doe deze meditatie zo dikwijls en zo lang als je het zelf wilt.

Geniet ervan!

 

 

Cursus Mediteren op een veilige manier

Op woensdagavond 15/9 en op maandagmiddag 20/9 begint de cursus mediteren op een veilige manier   

 

Tijdens deze meditaties leer je

  hoe je veilig kan mediteren

  verschillende grondingstechnieken

  verschillende meditatietechnieken: met klank, ademhaling, visualisatie, stilte.

 

 

Lees ook

(*) Mediteren is niet zonder gevaar!

De spirituele revolutie

De spirituele uitdaging waar we nu voor staan

(**) in mijn volgend artikel zal ik meer uitleg geven over wie en wat zijn de donkere krachten

 

Ik begeleid je graag verder met

Healing & Aandachttherapie

Voorouderlijke healing

Spirit Medicine

ACE Jet Behandeling

 

 

 

Indien je het wenst, kan het ook via video calls

Een healing vanop afstand kan eveneens aangevraagd worden

 

PS: Aarzel niet om dit artikel naar familie, vrienden en kennissen door te sturen!

 

Easy Facebook Like Button

Getuigenis

Getuigenis

Marleen is top in haar vak. Marleen bracht inzicht in het belang van juist ademhalen. Dank zij haar oefeningen ben ik erin geslaagd om na een zware dagtaak mijn hoofd vrij te maken. ‘Go for Healing’ is zeker aan te raden voor iedereen die zijn levenskwaliteit wil verbeteren en zoekt naar innerlijke rust. (Kristien)
Getuigenis

Getuigenis

Ik vind Marleen een wijze vrouw en ze is voor mij de afgelopen periode een vertrouwenspersoon, mental-/spiritual coach geweest. Ik ben van nature altijd al een gevoelig persoon en een denker geweest en dan is het heel fijn dat Marleen er voor je kan zijn met haar hele ‘zijn’.Een uurtje Marleen was voor mij echt ‘ME-TIME’. Als ik op deze bewogen periode terugkijk, voel ik me nu veel zelfverzekerder, sterker, emotioneel stabieler en heb ik minder lichamelijke klachten als hoofdpijn en rugpijn. Dankjewel Marleen voor alles wat je voor mij hebt kunnen betekenen! Ik ben je heel dankbaar! (Petronella)