22 december 2020

 

Naar aanleiding van de Waterdraak meditatie, hebben een paar mensen mij laten weten dat ze een grote weerstand voelen tov Draken.

Dit is eigenlijk niet te verwonderen gezien al de mythen, de legenden en de films waarin de Draken als verschrikkelijke monsters worden afgebeeld.

Het is tijd dat de Draken weer erkend worden.  Daarom geef ik nu een heel korte uitleg over de Draken.

 

Draken bestaan sinds de oorsprong van de planeet Aarde en haar bewoners.

Tegenwoordig eist de planeet Aarde weer haar rechten op.  Moeder Aarde wenst terug in haar oorsprong, en in ere hersteld te worden.

De Draken helpen en ondersteunen haar hierbij. 

Maar dat is niet het enige dat ze doen.

 

Nu dat de mensheid naar het Gouden Tijdperk evolueert, komen de Draken massaal terug om ons, in Liefde en met Liefde, naar een hoger plan te brengen.

We mogen niet vergeten dat de Draken aanwezig waren bij het ontstaan van de Aarde, én een grote rol speelden in elk Gouden Tijdperk.  We hebben het over de Gouden Tijdperken van Petranium, Mu, Lemuria en Atlantis.

 

De meeste mensen houden van de Engelen, en vergeten dat de Draken op hetzelfde niveau staan als de Engelen.

Ook weten ze niet dat de Engelen en de Draken dikwijls samen werken: elk met hun eigen energie, bereikbaarheid en aanpak.

Waar de Engelen niet door de donkere en zware energieën geraken, gaan de Draken er met gemak door.

Waar de Engelen een meer subtiele en zachte energie tentoon spreiden, tonen de Draken een onmiskenbare aanwezigheid.

Waar de Engelen met de mensen praten, zullen de Draken, voor de meeste mensen, een zwijgzame en liefdevolle aanwezigheid zijn.

Ze hebben een andere kennis, een andere energie en zodoende ook een andere takenpakket.

De ene is niet beter dan de andere.

 

Hoor hier de Waterdraak meditatie

Lees ook Hulp nodig bij je ascentie proces?

 

Ik begeleid je graag verder: maak hier een afspraak

Indien je het wenst, kan het ook via video calls

 

Een healing vanop afstand kan eveneens aangevraagd worden

 

Vind je dit artikel interessant?
Stuur je het door naar familie, vrienden, buren en kennissen?
En/of plaats een dikke duim hieronder 
Dankjewel! laughing

Easy Facebook Like Button

Getuigenis

Getuigenis

Marleen is top in haar vak. Marleen bracht inzicht in het belang van juist ademhalen. Dank zij haar oefeningen ben ik erin geslaagd om na een zware dagtaak mijn hoofd vrij te maken. ‘Go for Healing’ is zeker aan te raden voor iedereen die zijn levenskwaliteit wil verbeteren en zoekt naar innerlijke rust. (Kristien)
Getuigenis

Getuigenis

Ik vind Marleen een wijze vrouw en ze is voor mij de afgelopen periode een vertrouwenspersoon, mental-/spiritual coach geweest. Ik ben van nature altijd al een gevoelig persoon en een denker geweest en dan is het heel fijn dat Marleen er voor je kan zijn met haar hele ‘zijn’.Een uurtje Marleen was voor mij echt ‘ME-TIME’. Als ik op deze bewogen periode terugkijk, voel ik me nu veel zelfverzekerder, sterker, emotioneel stabieler en heb ik minder lichamelijke klachten als hoofdpijn en rugpijn. Dankjewel Marleen voor alles wat je voor mij hebt kunnen betekenen! Ik ben je heel dankbaar! (Petronella)