28 december 2021

 

Het Pad van de Sjamaan is een pad van transformatie en bewustwording.  Planetair gezien zijn we met z'n allen op het Pad van de Sjamaan.  Vind de moed in jezelf ondanks de donkere nacht.  De nacht is altijd het donkerst net vóór de dageraad.  Voel jij het ook dat de energie lichter geworden is sinds de 21ste december?  Daarom ben ik hoopvol dat de zaken ten goede zullen veranderen in 2022.

 

Men wordt als Krijger geboren
Men sterft als Krijger
Er is geen ontkomen aan

24 augustus 2021

 

Lieve Vrienden,
Lieve Broeders en Zusters,

We leven in een uitdagende tijd.  Een paar stappen door de duisternis om nadien in volle glorie in het Gouden Tijdperk te stappen.  Het Gouden Tijdperk zal ongeveer 2000 jaren duren.  Het zal een periode zijn van liefde, vrede, en  harmonie.  Maar zover zijn we nog niet.

5 september 2021

 

Wauw, alles verandert zo snel dat het bijna moeilijk wordt om bij te benen, maar ik voel mij nu ongelooflijk gelukkig.  Ik voel in elke cel en in elke vezel van mijn lichaam dat het Licht de overhand heeft gekregen over de Duisternis. 

23 juli 2021

 

 

Dit laatste anderhalf jaar heb ik verschillende telefoontjes gekregen van mensen die mij zeggen dat ze verlicht zijn, maar ... dat ze nu zwaar depressief zijn, of dat ze meer en meer in beslag worden genomen door duistere krachten, of dat ze een fysiek letsel aan over gehouden hebben.

Easy Facebook Like Button