17 juli 2020

 

De waanzin raast door de wereld.

De angst en de stress wegen loodzwaar in de lucht.

Het is mijn taak als healer en sjamaan om je te wijzen op een aantal zaken die je fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid in het gedrang brengen.

 

 

Mondmasker en je gezondheid

  1. Heb je al stilgestaan en je ademhaling geobserveerd wanneer je een mondmasker draagt?
    Je ademhaling is oppervlakkig.

  2. Door oppervlakkig te ademen, ga je automatisch in de stress en in de angst.

  3. Door te weinig zuurstof in te ademen, verzwak je je immuunsysteem.

  4. Het mondmasker houdt de koolstofdioxide en de toxinen die je uitademt tegen, waardoor je je koolstofdioxide en toxinen weer inademt.

    Het inademen van koolstofdioxide en toxinen vergiftigt je bloed. Hierdoor verzwak jij je eigen immuunsysteem ipv het op te bouwen.

    Wat krijg je dan?
    * hoofdpijn
    * duizeligheid
    * misselijkheid
    * zware vermoeidheid
    * enz

 

 

Psychologisch effect van het mondmasker

  1. Het contact met je medemensen wordt verder verbroken.
    Ik betrap er mijzelf op dat ik gewoon niet hoor wat de persoon zit te murmelen achter zijn mondmasker, en dus reageer ik niet.
    Wanneer ik in de winkel even stilsta en de mensen rondom mij observeer, zie ik dat ik niet de enige ben die zo reageer.  Veel mensen kijken niet eens meer naar hun medemensen.

  2. Het gevolg hiervan is dat je meer en meer gaat zwijgen, en gewoon aanvaarden wat men jou zegt te doen of te laten, zonder het in vraag te stellen.

  3. De fase hierna is dat je meer en meer depressief wordt en je bijzonder eenzaam gaat voelen.
    Ik krijg berichten van vrienden in het buitenland die al langer een mondmasker moeten dragen: die mensen tonen nu al tekenen van depressie en diepe eenzaamheid.

 

 

Spiritueel

  1. Op spiritueel niveau word je volledig afgestompt en je verbinding met de Licht Sferen wordt verbroken.

  2. Iedere dimensie heeft verschillende lagen of niveaus.  Wanneer je verbinding met het Lichtrijk wordt verbroken, word je in de diepere lagen van 3D in gezogen.
    Iedere ziel heeft reeds haar keus gemaakt: sommigen zielen willen terug in 3D gaan ; andere gaan mee naar 5D.  Diegenen die nog twijfelen, hebben niet veel tijd meer om te beslissen.

 

  

Ademen is leven!

Halfslachtig ademen, is overleven.

Niet ademen, is dood gaan.

 

 

 

Vind je dit artikel interessant?
Stuur je het door naar familie, vrienden, buren en kennissen?
En/of plaats een dikke duim hieronder 
Dankjewel!  laughing
 

 

 

Easy Facebook Like Button

Getuigenis

Getuigenis

Marleen is top in haar vak. Marleen bracht inzicht in het belang van juist ademhalen. Dank zij haar oefeningen ben ik erin geslaagd om na een zware dagtaak mijn hoofd vrij te maken. ‘Go for Healing’ is zeker aan te raden voor iedereen die zijn levenskwaliteit wil verbeteren en zoekt naar innerlijke rust. (Kristien)
Getuigenis

Getuigenis

Ik vind Marleen een wijze vrouw en ze is voor mij de afgelopen periode een vertrouwenspersoon, mental-/spiritual coach geweest. Ik ben van nature altijd al een gevoelig persoon en een denker geweest en dan is het heel fijn dat Marleen er voor je kan zijn met haar hele ‘zijn’.Een uurtje Marleen was voor mij echt ‘ME-TIME’. Als ik op deze bewogen periode terugkijk, voel ik me nu veel zelfverzekerder, sterker, emotioneel stabieler en heb ik minder lichamelijke klachten als hoofdpijn en rugpijn. Dankjewel Marleen voor alles wat je voor mij hebt kunnen betekenen! Ik ben je heel dankbaar! (Petronella)