3 mei 2021

 

Eergisteren heeft de regering zijn ware gelaat open en bloot laten zien.

Wie oren had om te horen, wist het al een hele tijd.
Wie ogen had om te zien, had het al langer door.
Toch ook voor diegenen die het wisten, kwam het machtsvertoon op 1 mei jl als een schok.

Het is een strijd tegen de mensheid waarvan de inzet de geest en de spiritualiteit van de mens is.

De planeet Aarde en al haar bewoners groeien in bewustzijn.
We groeien elke dag iets meer naar het Licht toe.
Dit kan niet gestopt worden.

Zelfs als je niet gelooft in hetgeen ik hier schrijf, kan je keuzes maken.  Elke dag opnieuw.

Kies liefde ipv angst
Kies integriteit ipv gespletenheid
Kies vertrouwen ipv wantrouwen
Kies verbinding ipv isolatie
Kies samenhorigheid ipv eenzaamheid
Kies in je kracht staan ipv weggeveegd te worden
Kies inzicht ipv manipulatie
Kies vrijheid ipv gevangenschap
Kies vrijheid van geest en lichaam ipv slaafsheid
Kies vrede ipv geweld
Kies moed ipv lafheid
Kies het Licht ipv het Duister
Kies voor een vredevol en een vrije toekomst

Het zijn keuzes die je elke dag opnieuw kunt maken.

Kan je ze allemaal elke dag toepassen?
Nee.
Soms voel ik mij niet sterk genoeg in mijn kracht staan om bepaalde keuzes te maken.
Dat is OK.
Dan maak ik gewoon een andere keus waar ik wel naar kan handelen.
Dat kan jij ook.

Welke keus maak jij vandaag?

 

Lees ook

De spirituele revolutie

De spirituele uitdaging waar we nu voor staan

De nieuwe Aarde

 

PS: Aarzel niet om dit artikel naar familie, vrienden en kennissen door te sturen!

 

Ik begeleid je graag verder met

Healing & Aandachttherapie

Voorouderlijke healing

Rouw- & zielenbegeleiding

ACE Jet Behandeling

 

 maak hier een afspraak

 

Indien je het wenst, kan het ook via video calls

Een healing vanop afstand kan eveneens aangevraagd worden

 

 

Getuigenis

Getuigenis

Marleen is top in haar vak. Marleen bracht inzicht in het belang van juist ademhalen. Dank zij haar oefeningen ben ik erin geslaagd om na een zware dagtaak mijn hoofd vrij te maken. ‘Go for Healing’ is zeker aan te raden voor iedereen die zijn levenskwaliteit wil verbeteren en zoekt naar innerlijke rust. (Kristien)
Getuigenis

Getuigenis

Ik vind Marleen een wijze vrouw en ze is voor mij de afgelopen periode een vertrouwenspersoon, mental-/spiritual coach geweest. Ik ben van nature altijd al een gevoelig persoon en een denker geweest en dan is het heel fijn dat Marleen er voor je kan zijn met haar hele ‘zijn’.Een uurtje Marleen was voor mij echt ‘ME-TIME’. Als ik op deze bewogen periode terugkijk, voel ik me nu veel zelfverzekerder, sterker, emotioneel stabieler en heb ik minder lichamelijke klachten als hoofdpijn en rugpijn. Dankjewel Marleen voor alles wat je voor mij hebt kunnen betekenen! Ik ben je heel dankbaar! (Petronella)

Easy Facebook Like Button