16 december 2020

 

Op 12 december had ik je een artikel doorgestuurd waarin ik zei dat de energiefrequentie steeds meer stijgt om tot een climax te komen op 21 december 2020.

Daarin schreef ik dat dit voor een aantal mensen gepaard gaat met fysieke ongemakken, omdat ons lichaam zich moet aanpassen aan deze nieuwe frequentie.

Ook ons denken wordt uitgedaagd, en onze extra sensoriële zintuigen worden fijner afgestemd.

Indien je het artikel nog niet had gelezen, vind je hierbij de link.

 

Aansluitend op het vorig artikel, stuur ik je nu een meditatie op.

In deze meditatie doen we beroep op de Waterdraak.

Deze Waterdraak draagt het Christus Licht in zich, en kan je helpen bij de uitdagingen in je leven.

In deze periode waarbij we met z'n allen het ascentie proces doorlopen, waardoor ons bewustzijn verandert, ons lichaam zich aanpast aan de nieuwe frequentie, we nieuwe kwaliteiten in onszelf ontdekken, onze kijk op de wereld verandert, enz., is het goed om een Waterdraak in onze buurt te hebben.

Je kan ook beroep doen op de Waterdraken om de rivieren, de beken, de zeeën en de oceanen te zuiveren.

Hierbij de link naar de meditatie.

 

 

Lees ook

Nieuwe energie frequentie, en wat zijn de gevolgen voor ons

 

Easy Facebook Like Button

Getuigenis

Getuigenis

Marleen is top in haar vak. Marleen bracht inzicht in het belang van juist ademhalen. Dank zij haar oefeningen ben ik erin geslaagd om na een zware dagtaak mijn hoofd vrij te maken. ‘Go for Healing’ is zeker aan te raden voor iedereen die zijn levenskwaliteit wil verbeteren en zoekt naar innerlijke rust. (Kristien)
Getuigenis

Getuigenis

Ik vind Marleen een wijze vrouw en ze is voor mij de afgelopen periode een vertrouwenspersoon, mental-/spiritual coach geweest. Ik ben van nature altijd al een gevoelig persoon en een denker geweest en dan is het heel fijn dat Marleen er voor je kan zijn met haar hele ‘zijn’.Een uurtje Marleen was voor mij echt ‘ME-TIME’. Als ik op deze bewogen periode terugkijk, voel ik me nu veel zelfverzekerder, sterker, emotioneel stabieler en heb ik minder lichamelijke klachten als hoofdpijn en rugpijn. Dankjewel Marleen voor alles wat je voor mij hebt kunnen betekenen! Ik ben je heel dankbaar! (Petronella)