Het is mijn taak als healer en sjamaan om je te wijzen op een aantal zaken die je gezondheid in het gedrang brengen.

Een paar weken geleden, was ik in een pissige bui een winkel binnengestapt met mijn mondmasker op, en ja, niet lang daarna kreeg ik een aanval van hyperventilatie.  Had ik dat masker niet moeten dragen, was er niets aan de hand geweest.

Het was een goede les voor mij: nu ga ik naar de winkel wanneer ik heel ontspannen ben!  Ik moet zeggen dat het winkelpersoneel mij heel goed geholpen heeft.  Ze beginnen de gewoonte te krijgen: ik was niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn die ze moeten opvangen.

Dit voorval heeft mij de gelegenheid gegeven om met één van de winkelbedienden te praten.  Wat ik hoorde heeft mij triestig gestemd, maar als jij vanwege je werk de hele dag een mondmasker moet dragen, zal je je zeker hierin herkennen.

De bediende vertelde mij dat ze nu medicatie moet innemen voor een chronische keelpijn en een chronische sinusitis die zich ontwikkeld hebben sinds ze verplicht het mondmasker draagt.  En ... haar gezicht onder het masker is helemaal verbrand.  Elke dag smeert ze haar gezicht in met flamigel.  M.a.w. ze is van een gezonde persoon, een zieke vrouw geworden.

Misschien heb jij andere symptomen gekregen sinds het dragen van het mond- neusmasker zoals bijvoorbeeld:
* hoofdpijn
* duizeligheid
* misselijkheid
* zware vermoeidheid
* enz, enz.

 

Het is daarom nu meer dan ooit uiterst raadzaam om elke gelegenheid aan te grijpen om met volle teugen zuurstof in te ademen en de kooldioxide uit te ademen zonder dat je die laatste weer inademt.

Je bent uitgenodigd om aan de Ademcirkel Rebirthing deel te nemen.

Want aandacht schenken aan je ademhaling is een nog grotere prioriteit geworden!

Het is dé gelegenheid om met volle longen
  je lichaam te vullen met zuurstof en prana (vitale levensdeeltjes die je alleen via je ademhaling in je lichaam krijgt)
  om je immuunsysteem een boost te geven
  om je te bevrijden van angst
  om je te bevrijden van de stress

 

Als het weer het toelaat, houden we de ademcirkel buiten in de tuin.
Indien het regent, houden we de ademcirkel binnen met al de ramen wijd open zodat je een maximaal aan prana en zuurstof kunt inademen.

 

Wanneer: 24 september 2020 van 20 tot 22 uur

Waar: Schopboshoeve - Grensstraat 36 te Grasheide (Putte)

Meebrengen: (yoga)mat, 2 dekens, 1 kussen

Kledij: losse kledij waarin je vrij kunt ademen

Prijs: 25 euro

Laat me per retour weten als je komt.  Alvast bedankt :-) 

Ademen is leven !
Halfslachtig ademen, is overleven.
Niet ademen, is dood gaan.

 

 

PS:  Vergeet niet je in te schrijven voor de familie- en voorouders opstelling (3/10)

Er zijn nog 2 plaatsen vrij voor de workshop Van karma naar Vrijheid.  Indien interesse ... aarzel niet te lang.

 

 

 

Pin It