24 jaar geleden ging ik door mijn eerste Donkere Nacht van de Ziel.  Toen wist ik niet wat dat was, en ik had ook niemand om mij te begeleiden door dit intens proces.

Ik besef dat door het collectief ontwaken, veel mensen nu door hun Donkere Nacht van de Ziel gaan, en denken dat ze depressief zijn.   Anderen zullen dit in de toekomst meemaken.

Vooraleer de verschillen tussen de Donkere Nacht van de Ziel en een depressie te benoemen, dien je eerst te weten wat een Donkere Nacht van de Ziel is.

 

 

Deze laatste tijd hoor ik van verschillende mensen dat ze zich leeg en moe voelen.  Dat ze moeilijk vooruit komen.

Voor mezelf lijkt het dat ik in een diepe winterslaap was, en dat er ondertussen een dief binnen geslopen is die mijn focus, motivatie, en de rode draad in mijn leven, gestolen heeft.

Wat je ook ervaart.
Hoe je het ook verwoordt.
Weet dat dit niets is om je zorgen voor te maken.
Het is tijdelijk.

 

De nieuwe tijd is aangebroken.

Een lang verwacht moment die lang geleden werd voorspeld.

De nieuwe aarde is gisteren geboren (21 december 2020).

 

Naar aanleiding van de Waterdraak meditatie, hebben een paar mensen mij laten weten dat ze een grote weerstand voelen tov Draken.

Dit is eigenlijk niet te verwonderen gezien al de mythen, de legenden en de films waarin de Draken als verschrikkelijke monsters worden afgebeeld.

 

"This moment humanity is going through can now be seen as a portal and as a hole.

The decision to fall into the hole or go through the portal is up to you.

 

If you repent of the problem and consume the news 24 hours a day, with little energy, nervous all the time, with pessimism, you will fall into the hole.

Easy Facebook Like Button